Top događaji

Operacije, neobični zagrljaji, nagrade i slavne kćeri - na jednom mjestu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovaj vikend obilježio je 64. berlinski Filmski festival, omiljena destinacija zvijezda zbog njegove opuštenosti i ležernosti.

64. berlinski Filmski festival najvažniji je događaj ovog vikenda. Do 16. veljače, kada se Berlinale zatvara danom rezerviranim za široku publiku bit će u sedam glavnih sekcija prikazano preko 400 filmova.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio Skroz je drugačiji Miljenik žena pojavio se neuredan i prljav na ulici, nije ga bilo lako prepoznati, ali imao je opravdan razlog za ovakvu pojavu

U glavnom natjecateljskom programu za Zlatnog medvjeda konkurira 20 filmova. Pored natjecateljske najvažnije sekcije Berlinalea su Panorama i Forum.

Glumica srpskog podrijetla svugdje prati svojeg slavnog supruga

Naša novinarka Ivana Nanut posjetila je Berlinale i uhvatila ekipu filma 'Američke varalice'.

Nanut: Sviđa mi se rečenica iz filma 'Uvijek biraj uslugu umjesto novca', što Vi mislite o tome? 'Naravno! To je nešto što mi je Wineberg govorio, i predstavlja ga u potpunosti. Nikad ga nije zanimao novac, već odnosi s ljudima, igrice i usluge. Volio je ljude. Zato i ja volim glumu, jer volim ljude!', rekao je glumac Christian Bale s kojim je na crvenom tepihu bila i supruga Sibi Blažić - glumica srpskog podrijetla rođena u SAD-u, kojom se oženio prije 13 godina i s kojom ima kćerkicu.

Jedan drugi filmski festival posjetio je Leonardo DiCaprio. Njega ništa nije moglo pripremiti na nezgodni trenutak u kojem se zatekao na crvenom tepihu tijekom Santa Barbara Film Festivala.

Naime, tijekom dolaska na festival, obožavatelj Vitalli Seduik toliko se oduševio što je vidio svog omiljenog glumca te je uspio dotrčati do njega i - zagrliti ga oko noge. Nakon nekoliko neugodnih sekundi, zaštitari su prekinuli 'zabavu' i udaljili ga od slavnoga glumca.

Malo manje zabavan vikend imala je naša Sevka koja je otkrila da će ipak morati na operaciju.

Pjevačka zvijezda Severina Vučković još je 2010. pala na koljeno i slomila nogu na tadašnjoj turneji, a od tada je odgađala operaciju. U međuvremenu je još dvaput zadobila povrede na istom mjestu, pa četiri godine nakon nezgode mora na operacijski stol. Severina je i na svadbi Tonyja Cetinskog doslovce došepala na zabavu, a u ožujku će operirati ozlijeđenu nogu te napokon malo mirovati.

Ovog vikenda nas je iznenadila činjenica da kći slavnog Joksimovića ima (već) 18 godina. Mina Joksimović prošle je godine postala punoljetna, a na Facebook profilu rado objavljuje svoje fotografije. Mora se primijetiti kako je Mina prava ljepotica – izgleda kako je naslijedila dobre gene poznatog tate Željka Joksimovića.



Poznati pjevač ove će godine dobiti i drugo dijete jer je njegova supruga Jovana trudna, a ponosan je i na svoju stariju kćer za koju ima samo riječi hvale. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene