Smijeh do suza

VIDEO: Urnebesni pijanac inspirirao DiCapria koji ga je totalno 'skinuo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Video pijanog čovjeka koji je pogledan više od 4 milijuna puta bio je inspiracija Leonardu DiCapriu za scenu iz filma 'Vuk s Wall streeta'.

Poznati glumac Leonardo DiCaprio pronašao je inspiraciju za ulogu u filmu 'Vuk s Wall Streeta' u video uratku tj. snimci nadzorne kamere koja prikazuje pijanog čovjeka koji pokušava kupiti pivo u dućanu.

Pogledaj i ovo Margot Robbie (Foto: AFP) Tko bi ju zaboravio? Sjećate li se filmske scene kojom je Margot Robbie očarala Hollywood i gledatelje?

Video je snimljen 2009., a do sada je na Youtubeu pogledan više od 4 milijuna puta. Naziv videa glasi: 'Najpijaniji čovjek na svijetu'. 

39- godišnji glumac je priznao da mu je upravo taj video pomogao da se uživi u scenu u kojoj njegov lik pretjera s tabletama i izgubi nadzor nad svojim tijelom, piše Ninemsn.

'Njegovo tijelo je bilo savršeno elastično, a najviše me fascinirala njegova motivacija da dođe do pive za što mu je trebalo čitavih pola sata', rekao je DiCaprio.

Jordan Belfort, lik kojeg glumi Leonardo, prikazuje brokera i njegov život na Wall Streetu.

Jordan Belfort s vremenom postaje ovisan o kokainu i tableticama Quaaludes, a u određenoj sceni popio je previše tableta i izgubio kontrolu nad svojim tijelom.

Tada najveći problem postaje sići po stepenicama i doći do automobila kako bi što prije stigao kući.

Internet fanovi luduju: Leo mora pobijediti!

Leonardo DiCaprio nominiran je za Oscara u kategoriji najboljeg glavnog glumca za ulogu u filmu 'Vuk s Wall Streeta'. Slavnome glumcu ovo je već četvrta nominacija za prestižnu nagradu, a njegovi fanovi smatraju kako je sada već krajnje vrijeme da mu se uruči priznanje za njegov rad.

Jedino što preostaje jest - držati palčeve da se slavnome glumcu posreći ove godine!

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene