Nije se znalo da će to napraviti!

Predstavnik Izraela potezom prema Miji Dimšić razbjesnio fanove Eurosonga, a ona je sve iznenadila novim imidžom!

Mia Dimšić i Michael Ben David Mia Dimšić i Michael Ben David Reddit/Screenshot 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić i Michael Ben David Mia Dimšić - 6 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić - 5 Mia Dimšić - 6 +3 Mia Dimšić Galerija

Predstavnik Izraela na Eurosongu Michael Ben David oteo je mikrofon iz ruku Mije Dimšić, a sve su zabilježile kamere.

Predstavnica Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu, kantautorica Mia Dimšić, doživjela je neugodan trenutak na svečanoj ceremoniji otvorenja natjecanja u Torinu.

Pogledaj i ovo Kalush Orchestra Eurosong 2022. Hrvatska ne ide u finale, Ukrajina je izborila svoje mjesto, a evo tko su ostale zemlje koje ćemo opet vidjeti u subotu!

Nakon šetnje legendarnim tirkiznim tepihom Mia je davala izjave medijima, a pored nje je bio predstavnik Izraela, pjevač Michael Ben David, koji je svojim ponašanjem prema njoj razbjesnio javnost.

Naime, Michael je u jednom trenutku oteo Miji mikrofon iz ruku, a snimka je osvanula na Redditu uz opis: "Nije mi se svidio ovaj trenutak, jadna Mia".

Video je izazvao lavinu negativnih komentara upućenih prema izraelskom predstavniku.

"Kakav narcis", "Sramota", "Nadam se da će završiti na zadnjem mjestu", "Neugodno za gledati", "Ne mogu ga podnijeti", neki su od njih.

Mia je nakon svečanosti sve iznenadila i jednom promjenom kojom se pohvalila na Instagramu.

Naime, pjevačica se u Torinu ošišala i sada ima bob frizuru, a za svoj novi look dobila je same komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mia (@miadimsic)

"Izgledaš sjajno", "Frizura je top", "Divota od osobe", pisali su joj oduševljeni fanovi.

Mia će predstaviti Hrvatsku s pjesmom "Guilty Pleasure" u provom polufinalu u utorak, 10. svibnja, a veliko finale Eurosonga zakazano je za subotu, 14. svibnja.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus sa kćerkom Taishom i sestrom Mateom - 1 +2 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus dogodila se malena nezgoda dok se snimala na plaži, a odmah će vam biti jasno zašto to nikome nije zasmetalo

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry +2 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Princ Harry pokazao torzo, pa se nije baš proslavio: ''Izgleda kao da treba grudnjak, kad mu je termin?''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene