Davor Šuker poznat je po vezama s misicama i manekenkama, a posljednje je ljubio Maju Cvjetković.

Galerija


Predsjednik HNS-a Davor Šuker (52) navodno ponovno ljubi, i to još jednu mlađahnu misicu. 

Vezani članci Slika nije dostupna 'Muški rod mi trenutačno nije zanimljiv. Nisu mi na pameti' Slika nije dostupna Konačan prekid Šukera i manekenke?

Kako pišu 24sata, Šuker je u posljednje vrijeme blizak s bivšom Kraljicom Hrvatske Kristinom Bralom (27). Prema glasinama koje kruže, par je u vezi već mjesecima. 

Kristina je nedavno za 24sata potvrdila da poznaje Davora, no negirala je da su skupa, a o tome nije htjela govoriti ni u srijedu. Inače, Bralo je osvojila titulu Kraljice Hrvatske 2013., dok se posljednjih godina posvetila glazbi i pjevanju te je objavila pjesme "Pronto", "Atlantida" i "Hrvatice". 

Šuker je poznat po tajnovitosti kada je riječ o njegovu ljubavnom životu. Njegova posljednja veza za koju javnost zna bila je s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković (34), zbog koje je često boravio u Americi, a skupa su bili dvije godine. 

Predsjednik HNS-a prije Maje je bio s manekenkama Draganom Radošević (35) i Kristinom Bradač te navodno s Ivom Majoli. Mnogi su vjerovali da će njegova veza sa španjolskom voditeljicom Anom Obregon rezultirati brakom, ali to se nije dogodilo.

Ana je svojedobno otkrila da ju je Šuker zaprosio staviviši prsten u čašu vina pa se zamalo ugušila. 

Uvijek je bila posebna: Mariah Carey zaključila da je već počelo vrijeme za božićno slavlje