32-godišnja Dragana Radošević, bivša djevojka Davora Šukera, u Italiji je izgradila manekensku karijeru, ali i upoznala poduzetnika Francesca Marconija.

Galerija


Manekenka Dragana Radošević široj hrvatskoj javnosti postala je poznata kratkom vezom s Davorom Šukerom 2009. godine.

Vezani članci Presley Gerber i Charlotte D\'Alessio (Foto: Profimedia) Mamina slika i prilika: Sin jedne od najuspješnijih manekenki svih vremena lomit će ženska srca Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić i mama Branka harače Milanom, no nekada su izgledali potpuno drugačije

Ipak, prethodno se pojavila na izboru za Miss turizma, a na izboru u Kini ponijela je titulu Miss fotogeničnosti te je tako započeo njezin modni uspon.

Ubrzo je preselila u susjedni Milano gdje je počela graditi uspješnu karijeru, a zatim je na red stigla ljubav s 18 godina starijim Šukerom kojeg je upoznala tijekom jednog noćnog izlaska u Zagrebu.

Ipak, ona je potrajala svega 4 mjeseca, a šuškalo se kako joj je presudila njezina karijera i udaljenost. Šuškalo se i kako je veza završila kada je Dragani ispala bradavica tijekom jedne domaće revije, no priče su se brzo stišale.

Nakon prekida veze koju je Šuker jednom prilikom navodno nazvao "nevrijednom spomena", Dragana je nastavila graditi karijeru u Milanu, a tamo je osim posla pronašla i ljubav s poduzetnikom Francescom Marconijem, šefom talijanske podružnice lanca restorana Temakinho.

Iako se ne zna točno kada su se počeli viđati, činjenica jest kako njihove društvene mreže gore od  ljubavi i brojnih putovanja po svijetu.

Također, 32-godišnja manekenka i dalje se može pohvaliti besprijekornim izgledom. U to se uvjerite u našoj galeriji.

Pogledajte Beyonceinu neprocjenjivu reakciju u trenutku kada Harry moli posao za Meghan