Izazovu se odazvala i Conchita Wurst, pobjednica ovogodišnjeg Eurosonga, ali u svom stilu!


Poznati diljem svijeta uključili su se u Ice Bucket Challenge, izazov pokrenut s ciljem prikupljanja sredstava za amiotrofične lateralne skleroze (ALS). Ovaj je trend krenuo iz SAD, a sada mu se pridružuju i poznati Hrvati.

Vezani članci Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Kakva romantika: Rakitić posvetio emotivnu poruku zanosnoj supruzi i dobio 335 tisuća lajkova Slika nije dostupna I domaće zvijezde su pokleknule: Tko će odgovoriti na izazov?

Ivan Rakitić jedan je od njih. Na svom Facebook profilu objavio je video u kojem ga suigrači polijevaju ledenom vodom. Ujedno je nominirao Luku Modrića, Manuela Neuera i Adriana Correia Claro da prihvate izazov.

 

Iz minute u minutu raste broj onih koji su se odazvali izazovu. Među njima su John Travolta, Nicole Kidman, George W. Bush i Conchita Wurst koja je otišla korak dalje.

S obzirom da je riječ o hitu koji je poharao svijet, Conchita je prihvatila izazov ali na svoj način. Pred kamerom se pojavila u potpunosti našminkana i sasvim nespremna za hladan tuš. Umjesto da se zalije kantom hladne vode, odlučila je donirati dupli iznos.

 

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook