Intervju obožavanog Amela

Krenuli na bračno putovanje: Mislio je da potpis neće ništa promijeniti, ali...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bosanskohercegovački glazbenik Amel Ćurić osvaja regiju svojom glazbom, ali i svojim šarmom. U intervjuu za DNEVNIK.hr progovara o braku, glazbi, obožavateljicama i slavi...

Bosanskohercegovački glazbenik Amel Ćurić osvaja regiju svojom glazbom, ali i svojim šarmom. Nedavno je privukao pozornost i svojom svadbom, a prije nego što je sa suprugom Jelenom otputovao na bračno putovanje, Amel je za DNEVNIK.hr dao intervju u kojem je progovorio o braku, slavi, obožavateljicama...

Pogledaj i ovo showbuzz "Za nas" Amel Ćurić i Adi Šoše snimili hit duet koji je publiku osvojio već na prvo slušanje

"Moram priznati da sam mislio da se ništa neće promijeniti potpisom na papiru budući da živimo već četiri godine zajedno. Prisniji smo, kao da smo se tek upoznali, kao da ima više ljubavi nego prije", priča Ćurić. Nakon svadbe odlučili su posjetiti Barcelonu i Maldive.

Kada pričamo o karijeri i osvajanju regije, Amel smatra da je potrebno puno truda i odricanja da bi se uspjelo. "Mislim da je potrebno puno odricanja i truda, mislim da nisam još postigao sve svoje ciljeve, mislim da treba još puno, puno vremena proći i dosta hitova, da bi se ostvarilo sve ono što zamišljam", dodaje Ćurić.

Obožavateljice su ga nekad doslovno opsjedale. "Točno je. To se događalo ranije, prije Jelene! Ne smiju sada od nje! Bilo je toga dosta, pogotovo u tim tinejdžerskim godinama, i tih cura i mene samog", kroz smijeh je pričao Amel. "Nije to nikad bilo odupiranje. Davne 2005., 2006., 2007. više sam puta promijenio broj telefona zbog cura koje su zvale. Čisto nazove pa spusti slušalicu. Bilo je svakakvih nemoralnih ponuda".

A kad smo ga pitali je li ikad prihvatio neku "nemoralnu" ponudu, Amel otkriva: "Bilo je nekih stvari koje su mi bile zanimljive pa sam možda i otišao na neku kavu, a onda mi je s vremenom to postalo malo čudnije i malo previše". Govorio je Amel i o svojim usponima i padovima, i onome što je potrebno da se održite na estradi. U tom smislu kaže kako nekad treba biti spreman čak i na poneki skandal. A bi li on igrao na tu kartu? "Nisam dosad igrao na tu kartu, ali, evo, što znam. Neke bih stvari mogao prihvatiti, tu neku igru, ali neke stvari nikad ne bih mogao prihvatiti, ni za kakve novce, ni za kakvo mjesto na estradi", zaključuje simpatični Ćurić.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene