Prvi put viđeno

Pojavila se snimka! Hoće li ovo biti ključni dokaz da je holivudski zlostavljač zaista kriv za sve optužbe?

Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Harvey Weinstein (Foto: AFP) Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Harvey Weinstein (FOTO: Getty) Harvey Weinstein (Foto: Getty) +0 Harvey Weinstein (FOTO: Getty) Galerija

Pojavila se snimka na kojoj se Harvey Weinstein neprimjereno ponaša prema poslovnoj ženi.

Harvey Weinstein, čini se, teško će se izvući nakon snimke koja se pojavila u javnosti. Naime, Melissa Thompson, djevojka koja je surađivala s producentom, odlučila je pokazati snimku kao dokaz da je Harvey zlostavljač.

Pogledaj i ovo Adrien Brody i Halle Berry Živi mirnim životom Upisao se u povijest pa samo nestao iz javnosti, jedino su ga paparazzi uspjeli uhvatiti u trenucima kad to nije očekivao

Snimka, koja nikada prije nije bila nigdje pokazana, pokazuje producenta kako se nabacuje i kako je seksualno sugestivan.

Melissa je zapravo snimala susret koji je bio sastanak, a nekoliko sati kasnije isti ju je navodno silovao u obližnjem hotelu.

Podsjetimo, Harvey je optužen za više kaznenih djela seksualnog zlostavljanja, a za neka od njih prijeti mu kazna doživotnog zatvora.

Video je objavio News Sky i možete ga pogledati OVDJE.

Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene