Treća žrtva seksualnog predatora Weinsteina skupila je hrabrost i progovorila o strahotama koje joj je učinio.

Galerija


Holivudski producent i moćnik Harvey Weinstein suočava se s novim optužbama, zbog kojih bi mogao doživotno završiti u zatvoru.

Vezani članci Olivia de Havilland Život joj je obilježilo ružno rivalstvo s vlastitom sestrom, a objema je isti muškarac nudio brak Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) I ona se našla u neugodnoj situaciji s ozloglašenim seksualnim predatorom: "Nije prihvaćao ne''

Optužen je za tri nova kaznena djela seksualnog zlostavljanja, a za dva od njih prijeti mu kazna doživotnog zatvora. Weinsten se dosad suočio s tri optužbe za seksualno zlostavljanje, za koje su ga optužile dvije žene i nose kaznu od ukupno 25 godina zatvora, prenosi Variety

Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images)
Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Ured tužitelja danas je objavio vijest kako ga je i treća žena optužila za zlostavljanje u 2006. godini.

“Manhattanski sud podigao je optužnicu protiv Harveyija Weinsteina za jedne od najozbiljnijih seksualnih prekršaja koji postoje u kaznenom zakonu New Yorka. Ova optužnica rezultat je izvanredne hrabrosti žrtava koje su odlučile otkriti što je učinio. Naša se istraga nastavlja. Ako ste i vi žrtva predatorskog zlostavljanja gospodina Weinsteina, još uvijek nije kasno da se provede pravda. Molimo, javite nam se“, stoji u izvješću tužitelja Cyja Vancea.

Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images)
Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Nakon što je uhićen 25. svibnja, Weinstein je platio jamčevinu u iznosu od milijun dolara i izašao na slobodu, izjasnivši se kako nije kriv, a datum suđenja dosad još nije određen.