Oko scene koja prikazuje vjenčanje Carol i Susan lomila su se koplja.


Više od 13 godina prošlo je od posljednje snimljene sezone kultnih "Prijatelja" koji su osvojili svijet. Omiljena serija popravljala je raspoloženje mnogima tijekom deset sezona, a i dan njezina popularnost ne jenjava.

Vezani članci Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Srušila je internet prvom fotkom na Instagramu, a fanovi su na njoj uočili nešto jako sumnjivo Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jedna uz drugu više od 20 godina: Najpopularnije prijateljice na svijetu uskoro postaju vjenčane kume

No, unatoč tome što mislite da o seriji znate baš sve jednu scenu vrlo vjerojatno niste vidjeli jer je bila zabranjena u gotovo svim zemljama diljem svijeta. Riječ je o sceni vjenčanja bivše Rossove supruge Carol i njezine partnerice Susan.

"To je bila prva scena lezbijskog vjenčanja koja se trebala prikazati na televiziji i mnogi su je odlučili blokirati, ali to nam je ustvari pomoglo jer su zabrane privukle pozornost medija", rekla je glumica Jane Sibbett koja je glumila ulogu Carol.

Lezbijsko vjenčanje smatralo se prilično šokantnim i neprimjerenim u devedesetim godinama pa je taj dio naposljetku izbačen. Ipak, zahvaljujući internetu cenzurirane kardove "Prijatelja" sada mogu vidjeti baš svi.