sporna snimka

Neprimjereno? Pogledajte scenu iz "Prijatelja" koju je zabranio cijeli svijet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oko scene koja prikazuje vjenčanje Carol i Susan lomila su se koplja.

Više od 13 godina prošlo je od posljednje snimljene sezone kultnih "Prijatelja" koji su osvojili svijet. Omiljena serija popravljala je raspoloženje mnogima tijekom deset sezona, a i dan njezina popularnost ne jenjava.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 potpuno shrvana Smrt Matthewa Perryja najteže je pala ovoj Prijateljici, drugi je to veliki gubitak za nju u kratkom razdoblju!

No, unatoč tome što mislite da o seriji znate baš sve jednu scenu vrlo vjerojatno niste vidjeli jer je bila zabranjena u gotovo svim zemljama diljem svijeta. Riječ je o sceni vjenčanja bivše Rossove supruge Carol i njezine partnerice Susan.

"To je bila prva scena lezbijskog vjenčanja koja se trebala prikazati na televiziji i mnogi su je odlučili blokirati, ali to nam je ustvari pomoglo jer su zabrane privukle pozornost medija", rekla je glumica Jane Sibbett koja je glumila ulogu Carol.

Lezbijsko vjenčanje smatralo se prilično šokantnim i neprimjerenim u devedesetim godinama pa je taj dio naposljetku izbačen. Ipak, zahvaljujući internetu cenzurirane kardove "Prijatelja" sada mogu vidjeti baš svi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene