Evo vesele vijesti za sve one kojima nedostaju popularni 'Prijatelji'.


Iako su se 'Prijatelji' odavno pozdravili sa svojom publikom, zanimanje za ovu popularnu seriju nikada nije prestalo. Fanovi i dalje budno prate što se događa u životu glumaca koje je serija i proslavila. Sada će imati priliku još jednom uživati u urnebesnim zgodana i nezgodama svojih omiljenih likova.

Vezani članci Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Srušila je internet prvom fotkom na Instagramu, a fanovi su na njoj uočili nešto jako sumnjivo Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jedna uz drugu više od 20 godina: Najpopularnije prijateljice na svijetu uskoro postaju vjenčane kume

Originalna postava 'Prijatelja' Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry, okupit će se još jednom kako bi snimila specijalnu epizodu u čast redatelja Jamesa Burrowsa.

Ova posebna epizoda najavljuje se kao velik i važan događaj, pa zato i ne čudi što će se originalnim likovima pridružiti i svima omiljeni likovi iz 'The Big Bang Theory' i 'Mike & Molly'.

Snimanje počinje uskoro, a epizoda će biti prikazana 21. ožujka.