Osvaja na prvu

On je Matej Veličanstveni! Njegov odgovor na pitanje je li očekivao da će biti u finalu će vas oduševiti

Matej Mateković Matej Mateković Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Matej Mateković Matej Mateković Matej Mateković +0 Matej Mateković Galerija

U posljednjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta dobili smo i imena posljednjih finalista. To su djevojke iz Dua Kamikazete, Dječji zbor Glazbene škole u Varaždinu, ali i 8-godišnji Matej Mateković, koji nije skrivao koliko je oduševljen odlaskom u finale. Kako se osjeća zbog toga, prvo je ispričao našoj Miji za emisiju ''Backstage s Miom''.

Igorov i Franin zlatni gumb Matej Mateković, osmogodišnji hulahuper, osvojio je sve simpatije žirija i publike showa Supertalent.

''Ja sam sad prvi put vidio neke nove trikove!'' priznao je Davor, a Maja je izazvala Franu i Igora da i sami zavrte po jedan hup.

''Vrlo je ozbiljna stvar, kako si i rekao, kao i zlatni gumb. Ti si zlatni, veličanstveni Matej koji je razvalio i u polufinalu! Svaka ti čast!" poručio mu je Janko. 

Matej je zbog nastupa u posljednjoj polufinalnoj emisiji osvojio najviše glasova publike, pored Dječjeg zbor glazbene škole u Varaždinu, a i Dua Kamikazete, za koji se odlučio žiri. 

Matejevu reakciju te što je sve rekao našoj Miji nakon što je saznao da će nastupati u finalu showa, pogledajte u našem videu!

Backstage s Miom pratite na YouTube kanalu Nove TV!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene