zajedno su 44 godine

Pogledajte kako izgleda supruga Željka Samardžića, rijetko je pokazuje, no otvoreno priča o njihovim bračnim problemima

Željko Samardžić (FOTO: Instagram) Željko Samardžić (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Željko Samardžić (FOTO: Instagram) Galerija

Željko Samardžić je već 44. godine vjeran jednoj ženi, supruzi Maji, koju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti no nedavno je osvanula na njegovu Instagramu.

Jedan od najpopularnijih pjevača iz susjedstva, "stari lav" Željko Samardžić (65), svojim ljubavnim pjesmama i baladama odavno osvojio srca svih generacija, no njegovo pripada samo jednoj ženi.

Pogledaj i ovo Željko Samardžić dosta je utjecalo na njegov život Željko Samardžić progovorio o teškoj bolesti s kojom se bori: "Sve sam morao promjeniti"

Radi se o njegovoj supruzi Maji koju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti, no pjevač ju je nekoliko puta pokazao na svojem Instagramu, gdje je nedavno zajedničkom fotkom obilježio i veliku obljetnicu njihove ljubavi.

"Maja i ja danas slavimo 44 godine zajedničkog života", napisao je Željko uz fotografiju na kojoj supruga i on poziraju s vellikim buketom cvijeća.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Željko Samardžić (@zeljko_samardzic)

A iako se Maja ne voli eksponirati, pjevač je u nekoliko navrata otvoreno pričao o njihovim problemima u braku.

"Naravno da nam nisu cvjetale ruže i da nas život nije mazio, ali, poslije svega, kuća puna djece i ljubavi blagoslov je na koji nitko ne može ostati ravnodušan", ispričao je jednom prilikom za srpski časopis Hello.

"Sve oko nas je rezultat naše ljubavi, razumijevanja i uvažavanja, počevši od prvog dana kada smo, kao mlad i do ušiju zaljubljeni, jedno drugom glasno rekli 'da'", dodao je tada.

Željko i Maja zajedno imaju dvije kćeri, Danijelu i Minju, a proživjeli su i jednu veliku obiteljsku tragediju kada im je u osamdesetima preminuo sin koji je još bio beba, no o tome pjevač ne želi pričati.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Celebrity Violeta iz Boljeg života napravila pomutnju u Turskoj, nije bilo teško primijetiti da je nešto zaboravila obući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene