Možete li ga vi prepoznati?

Jedan od najomiljenijih pjevača na ovim prostorima i vlastitu ženu ostavio je bez riječi zbog promjene imidža

Željko Samardžić (FOTO: Instagram) Željko Samardžić (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Željko Samardžić (FOTO: Instagram) Galerija

Željko Samardžić nedavno je promijenio imidž, a velika promjena bila je iznenađenje i njegovoj supruzi.

Željko Samardžić više, po mnogima, ne liči na sebe. Prije nekoliko je mjeseci odlučio urediti svoju bradu i brkove te je fanove iznenadio novim izgledom.

Pogledaj i ovo Željko Samardžić dosta je utjecalo na njegov život Željko Samardžić progovorio o teškoj bolesti s kojom se bori: "Sve sam morao promjeniti"

Pjevač je tako novim stilom postao gotovo neprepoznatljiva otkrio je i kako su njemu bliski ljudi reagirali na ovu promjenu. Naime, njegov imidž iznenadio je čak i njegovu suprugu.

''Trebalo joj je nekoliko dana da se navikne, ali svim mojim ukućanima promjena se uglavnom svidjela. Oni imaju razumijevanja i za tu važnu stavku mog zanimanja, vizualni identitet. Znam i da se mnogima ovo ne sviđa i često čujem komentare da sam od sebe napravio starca, da ličim na Djeda božićnjaka. I sve mi je to simpatično. Na kraju, dobra je stvar zaintrigirati ljude i izgledom, osim novim pjesmama'', kazao je glazbenik za Blic.

Željko Samardžić (FOTO: Instagram) Željko Samardžić (FOTO: Instagram)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene