Denis Barta slijepi je autist s epilepsijom, no unatoč tome ostvario je svoj glazbeni san.

Galerija


U prosincu prošle godine Denis Barta postao je pobjednik showa "Supertalent".

Vezani članci Darija Brnić (Foto: Screenshot) Sigurno je da ovakvo nešto dosad nismo vidjeli: Nastup ove djevojke podijelio je žiri i publiku Irma Vujić (Foto: Screenshot Youtube) Polugola Irma twerkala je i pokazala što može s guzom u spotu naše poznate grupe

"Prije svega htio bih zahvaliti svima koji su glasali za Denisa. Ovo je pobjeda namijenjena svim osobama s invaliditetom. Dakle, došli smo s tom namjerom da Denis da podršku i da osobe s invaliditetom shvate da se mogu s nečim baviti i da imaju podršku od svih nas", izjavio je tada Denisov otac Nebojša.

Slijepi autist s epilepsijom, ali unatoč tome izrazito talentirani Sarajlija svojim je emotivnim izvedbama dirnuo srca publike i žirija.

"Denisa su godinu dana ranije eliminirali iz jednog showa zbog invalidnosti, a dvije godine ranije isto to mu se dogodilo bez obzira na to što je prošao kod žirija, ali produkcija je produkcija. Ovim putem želim zahvaliti svima koji su vjerovali u Denisa i koji su dali glas. Oni su dali glas Denisu, ali su dali glas i svim osobama s invaliditetom", zaključio je tada Nebojša.

Kako su i obećali, tata i sin u svibnju ove godine donirali su dio nagrade bolnici u Gornjoj Bistri, čime su dodatno oduševili javnost. Iako je Denis djetinjstvo proveo po bolnicama, svakodnevica obitelji Barta puna je radosti i veselja. Iako im je od pobjede u talent showu raspored prenatrpan, Denis baš uvijek pronađe vremena za svoje radno mjesto uličnog svirača na glavnoj sarajevskoj ulici.

A ovih dana Denis je ponovno na ulicama Sarajeva te oduševljava stanovnike svirkom uz najvjerniju pratnju - svog oca.

Mnoge Sarajlije rado su zastali poslušati talentiranog Denisa, ali se i fotografirati s njim.

I tako je zvijezda rođena!  

Očajan zvuk i šokantno ponašanje jedne članice: Spajsice odradile prvi povratnički koncert