Nakon što su osigurali finale u showu Supertalent, iz Plesnog kluba Dance Queen podijelili su s nama svoje dojmove.

Galerija


Treća polufinalna večer Supertalenta započela je s Davorovim Zlatnim gumbom Plesnim klubom Dance Queen.

Vezani članci Filip Rudan i Dance Queen Želiš gledati uživo finale Supertalenta? Filip i Dance Queen znaju kako Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Majina simpatija i najbrojnija plesna skupina ove sezone idu u finale Supertalenta!

Ovog puta su na pozornicu došli u rekordnom broju. Naime, koreografiju inspiriranu pričom Zvonara crkve Notre Dame otplesalo je čak njih 60. Najbrojnija plesna skupina ove sezone pobrala je samo komplimente, a njihov trud i rad gledatelji su nagradili tako što su ih poslali direktno u finale.

''Presretni smo, oduševljeni smo, mislim da su djeca danas bila izvrsna i moji dojmovi su izvrsni'', rekle su nam Marija Španja i Sandra Ložnik Videčak Glad. 

Voditeljice i koreografkinje ove plesne skupine dodale su kako nisu razmišljale o prolasku dalje, ali da su očekivale dobar nastup od svojih plesača te da su oni to i opravdali.

Iako su prije nastupa uživo, cijeli dan proveli u pripremama, nitko nije bio umoran.

''Kad vas povuče adrenalin do kasnih sati imate energije, pogotovo kad se dogodi ovako nešto'', kažu nam.

Zanimalo nas je i koliko im je trebalo da se pripreme za ovako fantastičnu izvedbu. 

''Priprema je sve ono kako oni krenu od najranijih godina i uzrasta. Kada od početka stvoriš kvalitetne temelje, onda jednostavno s takvim plesačima koji ti toliko daju, nije teško raditi izvrsne koreografije'', zaključile su. 

Za finale su nam obećali nešto još bolje i još spektakularnije, a nas zbilja zanima kako li će samo nadmašiti ovaj polufinalni nastup. 

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.