Najteža odluka ikad

Majina simpatija i najbrojnija plesna skupina ove sezone idu u finale Supertalenta!

Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Plesni klub Dance Queen (Foto: Dnevnik.hr) Plesni klub Dance Queen (Foto: Dnevnik.hr) Plesni klub Dance Queen (Foto: Dnevnik.hr) Leona Borovčak (Foto: Dnevnik.hr) Leona Borovčak (Foto: Dnevnik.hr) Leona Borovčak (Foto: Dnevnik.hr) Dario Zvornik (Foto: Dnevnik.hr) Dario Zvornik (Foto: Dnevnik.hr) Đulijano Jašarević (Foto: Dnevnik.hr) +13 Đulijano Jašarević (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Iza nas su već dvije polufinalne emisije Supertalenta i već je četvero kandidata za koje znamo da ćemo ih gledati u finalu. I večeras nas čekaju brojne fantastične izvedbe i kandidati koji će vas zasigurno ostaviti bez daha.

Četiri mjesta u finalu Supertalenta već su se popunila, a tko će im se još pridružiti, doznat ćemo u još jednoj emisiji uživo koja obećava snažne emocije i najluđu zabavu.

Pogledaj i ovo Elena Brnić (Foto: NOVA TV) Oduzima dah Djevojčica koja je osvojila žiri Supertalenta: ''Kad je zapjevala, svi smo prestali disati''

Prema glasovima gledatelja tri najbolje točke večeri bile su one plesnog kluba Dance Queen, Đulijana Jašarevića i Filipa Rudana. Direktno u finale prošao je Dance Queen, žiri nije mogao odlučiti između Đulijana i Filipa, ali su glasovi publike presudili pa ćemo u finalu ipak gledati Filipa. 

Večer ja započela s Davorovim Zlatnim gumbom - Plesnim klubom Dance Queen. Ovog puta su na pozornicu došli u rekordnom broju - pred žirijem i publikom koreografiju inspiriranu pričom Zvonara crkve Notre Dame otplesalo je čak njih 60. Najbrojnija plesna skupina ove sezone pobrala je samo komplimente.

''Za početak, moja bojazan je, u slučaju da prođete dalje, hoće li vas biti još više? Ne zato što ste moj Zlatni gumb, ali ovo je zaista impresivno. Toliko stvari ste pokazali, emocija, energije. Meni ste bili odlični, svaka čast onome tko je sve to uspio spojiti i kreirati. Ta osoba zaslužuje dio Supertalenta'', rekao je Bilman plesačima koji su ovu koreografiju pripremali dva mjeseca. 

Maja je izjavila da su upravo oni razlog zbog čega je ona dio ovakve emisije.  

''Ne znam koja plesna skupina uopće može pomisliti da će biti bolja od vas. Nadam se da se vidimo u finalu'', zaključila je pjevačica. 

S njima se naravno složio i Janko Popović Volarić. 

''Ne znam kako ćete ovo nadmašiti, ovo je bilo stvarno fantastično. Netko jako pametan radi vaše koreografije'', primijetio je. 

I Martina je sigurna da Davorov Zlatni gumb ima šanse za finale. 

''Ako odete u finale, ja ću se veseliti zajedno s Davorom'', poručila im je najstroža članica žirija. 

Leona Borovčak pokazala je koje je nove trikove naučila svog psa Bena od audicijske emisije.

''Meni se čini da je Ben večeras bio puno više pod uzbuđenjem nego na audicijskom dijelu. Ovo promatram s iznimnim simpatijama, ali da vam je ovo bio najbolji nastup ikad, nije'', iskreno je rekla Martina. I Davor je priznao da je očekivao puno više, a i Maja je primijetila da to nije bilo ono što bi se možda očekivalo za polufinalnu emisiju. 

Akrobat Dario Zvornik već 20 godina se bavi gimnastikom, s naglaskom na cirkuskoj akrobaciji. Ovoga puta izveo je vježbe u zraku.

''Da mi se svidjelo, jako mi se svidjelo. Mogli smo zamišljati sve i svašta, ja znam da ja jesam. Što se tiče outfita, drago mi je da si me poslušao. Nevjerojatne stvare radiš, ti si čovjek od gume. Nisam nikad vidjela da jedan muškarac radi takve stvari. Gledali smo te, uživali smo'', Majin je zaključak. 

Za Davora je ovaj njegov nastup puno bolji nego u audicijskom dijelu i Darijeva izvedba jako mu se svidjela. Martini je Dario itekako zanimljiv, pa je čak zamolila i publiku da glasa za njega jer bi ga voljela vidjeti i u finalnoj emisiji ovog showa. Prema Janku, on je definitivno nadmašio svoj prijašnji nastup. 

U večerašnjoj emisiji trebao je nastupiti i Marin Čačija, ali je ozlijedio nogu pa ga je zamijenio Đulijano Jašarević. Đulijano je opet pokazao zašto su ga prijatelji prozvali čovjekom od gume.

''Ovo je bilo jako dobro, mene kod tebe fascinira tvoj opušteni stav, odgovara mi taj tvoj cool pristup'', pojasnio je Davor, a i Janko je rekao da se osjećao kao da gleda crtić dok je gledao njegov nastup.

''Ti s tijelom radiš nešto što je nama nestvarno, ako ti danas ne budeš među prva tri, ja ću biti ljuta na glasače. Ti zaslužuješ ići u finale, ti jednostavno nisi normalan'', poručila mu je Maja u pozitivnom smislu, naravno, a Martina je poželjela da njegov talent vidi cijeli svijet. 

Elizabeth Zacero 20-godišnjakinja je koju je u audicijskom dijelu Supertalenta Martina prozvala Pepeljugom, a ova Riječanka je i sama priznala da se Martininog komentara tada najviše bojala. Za večerašnji nastup Elizabeth je pripremila pjesmu ''Never Enough'' iz mjuzikla ''The Greatest Showman''.

''Nakon tvog nastupa ja se osjećam pomalo čudno. Meni kao da je to dobro, da si izazvala emocije. U početku sam se malo bojao za tvoj glas, onda kasnije više nisam. Dala si se svakom tom malom glasu, emociji. Bilo mi je malo čudno, ali podosta dobro'', komentirao je Davor.

Martina je od Elizabeth puno očekivala.

''U audicijskom dijelu si donijela drugačiju energiju, toliko si bila svoja i čarobna, a danas sam očekivala da će se desiti jedna eksplozija emocija. Ti to možeš pjevati, ali ti ovu pjesmu nisi osjećala. Ja sam u ovom trenutku morala poželjeti biti ti, ali to nisam poželjela'', iskreno joj je rekla Martina.

Janko je pak imao drugačije mišljenje.

''Meni se sviđa što se nisi izgubila nigdje i da si to lijepo i smireno vodila. Iskreno sam sretna zbog tebe jer si uspjela'', rezimirao je Janko njezinu izvedbu.

Za Maju je Elizabeth bila sjajna.

''Tvoj nastup je bio siguran, a ti trebaš biti zadovoljna, sretna i ponosna'', rekla joj je Maja.

Samir Salčin žiriju je prezentirao nove trikove s nogometnom loptom. Davoru je njegov nastup bio dobar, dok je Maja primijetila da je puno radio od audicije pa je zaključila da mu nije imala što ni prigovoriti. I prema Martini večeras je bila drugačija priča, ali ipak se složila s Jankom koji smatra da njegov nastup nije bio loš, ali i da ga nije ni toliko oduševio. 

Sljedeći je nastupio 19-godišnji Filip Rudan zbog kojeg je žiri na kraju njegovog nastupa i ustao, a senzacionalan nastup odradila je i Lea Milanović koja je pokazala umijeće trbušnog plesa. 

Večeras smo imali još jednu plesnu skupinu - studio Fusion iz Zagreba.

''Ovo je bilo na nivou prosječne školske predstave. Niti ujednačeno, niti su određeni plesni elementi grupi kao takvoj bili na nivou. Vi ste u polufinalu Supertalenta i to niste opravdale'', oštra je bila Martina.

Maja smatra da djevojke zbog nastua ne bi trebale biti tužne, ali da im je otegotna okolnost bila ta što je prije njih bila plesna skupina Dance Queen.

''Nije bilo loše, ali falio je taj upgrade'', priznala je im je Maja. I Janko smatra da nisu puno napravile od audicijske emisije. 

Kao šećer na kraju, svoje mjesto u finalu pokušao je osigurati Mirza Malkoč iz Bihaća koji je pjevao ''Sve je to od lošeg vina'' od Bijelog dugmeta.

''Ti možeš nastupati bilo gdje, stati na bilo koju binu i zabavljati bilo koga. Tebi ne treba supertalent, ja sam sigurna da ti već imaš svoju publiku'', pohvalila ga je Maja.

Za Martinu je njegov nastup bio bolji od audicijskog, ali kako je rekla, nije uspio doprijeti do nje kao do svoje publike.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene