A Maja još šuti...

Vlatka Pokos javila se Maji Šuput putem društvenih mreža zbog izjave da će joj oteti posao, evo što joj je poručila!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 5 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +3 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 Galerija

Vlatka Pokos obratila se Maji Šuput putem društvenih mreža nakon ispadanja iz showa "Ples sa zvijezdama".

Bivša televizijska voditeljica Vlatka Pokos i njezin mentor Mateo Cvenić prvi su par koji je napustio show "Ples sa zvijezdama", a nakon ispadanja nikome nije promakla njezina reakcija i šaljivi komentar koji je uputila voditeljici Maji Šuput.

Pogledaj i ovo Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Pogled izbliza! Najnovije fotke pokazuju pravo stanje manjka materijala zadnje Majine haljine, kraće i oskudnije, čini se, nije mogla obući!

"Nisam ovo očekivala, meni je žao zbog Matea, on je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom. Majo, nadam se da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao'', riječi su kojima se oprostila od showa u emisiji.

Vlatka se sada Maji obratila i putem društvenih mreža i poručila joj da se nada da zna kako se samo šalila.

"Draga Maja, ti me znaš jako dugo i nadam se da znaš da sam se šalila! Želim ti i dalje uspješno vođenje Plesa sa zvijezdama", napisala je Vlatka Maji uz emoji crvenog srca, no voditeljica joj dosad nije odgovorila.

Vlatka je na Instagramu objavila i poduži status u kojem je otkrila kako se osjeća nakon ispadanja.

"Nakon brojnih, uglavnom vrlo malicioznih napisa, evo nekoliko riječi od mene. Prije svega zahvaljujem fantastičnoj ekipi make up artista i frizera Martine Novaković te predivnoj ekipi kostimografkinje Emine Kušan. Odrađuju sjajan posao i doista sam uživala u tretmanu. Oni su najveća podrška i psiholozi ljudima koji nastupaju na sceni; daju nam sigurnost i razumiju naše loše dane i nervozu. Svima im od srca veliko hvala! Hvala Mateu i svim dragim ljudima koje sam upoznala na ovom projektu. Ušla sam u ovaj projekt puna radosti i ljubavi za ples i nimalo ne žalim! Nadam se da su oni koji me vole, upoznali i moju vrckavu i veselu stranu. A oni koji prosipaju nevjerojatnu mržnju po društvenim mrežama i uz pomoć medija poručujem da će ih iracionalna mržnja uništiti. U meni malicioznosti i mržnje nema. Svim sudionicima želim puno sreće i dobre živce u daljnjem natjecanju, a ja ću pamtiti samo lijepe trenutke!" napisala je Vlatka.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 3 Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 2 Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 1 Ivana Čuljak +7 Ivana Čuljak Celebrity Lijepa Ivana zablistala je u egzotičnom izdanju, a bujni dekolte svi su odmah primijetili: "Bože, što si prekrasna!"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) +0 Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Celebrity Violeta iz Boljeg života riješila se prepoznatljivih lokni i iznenadila novim imidžem, ovo je stvarno velika promjena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene