''Žao mi je zbog partnera...''

Oproštajne riječi Vlatke Pokos: ''Majo, nadam se da ću ti oteti ovaj posao, a u Kanadu ću se očito vratiti ranije!''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 5 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 4 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +3 Vlatka Pokos Galerija

Vlatka Pokos i Mateo Cvenić prvi su par koji je napustio show ''Ples sa zvijezdama''.

Vlatka Pokos u drugoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' otplesala je sambu s partnerom Mateom Cvenićem, no to nije bilo dovoljno za prolazak dalje, pa je prva od kandidata napustila ovaj show

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos Nije bilo lako... Vlatka Pokos otvorila dušu prije povratka na scenu, a član žirija otkrio je detalj o njoj koji ju je iznenadio!

''Nisam ovo očekivala, meni je žao zbog Matea, on je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom. Majo, nadam se da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao'', riječi su kojima se Vlatka oprostila od showa.

Iako ju je žiri ovaj put pohvalio i rekao kako vidi napredak, to očito nije bilo dovoljno za prolazak dalje. 

"Vlatka kraljice, prošli put sam ti rekao da moraš biti opasnija, a bome si to i pokazala. Apsolutno je bilo bolje sada", nije mogao skriti oduševljenje Marko Ciboci, a i Larisa Lipovac Navojec je rekla Mateu da očito radi dobar posao kad se Vlatka Pokos toliko opustila od prve emisije.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela i Alan Walme - 5 Domenica Žuvela i Alan Walme - 3 Domenica Žuvela i Alan Walme - 2 Domenica Žuvela i Alan Walme - 1 +16 Domenica Celebrity Domenica je u malenom kompletiću sve očarala toliko da je i Franka komentirala da je prezgodna!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Mario Ožbolt - 6 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 5 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 4 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 +15 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 2 Celebrity S prezgodne Albine teško je bilo skinuti pogled: U mini haljini zavladala je plesnom scenom, ali nekima je nešto ipak falilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene