Top žena!

Franka napravila promjenu koja obožavateljima nije mogla promaknuti, a već je uspoređuju s J.Lo!

Franka Batelić Franka Batelić Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 +0 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Galerija

Franka Batelić u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" pojavila se s nikad bujnijom kosom koja je zasjenila i izazovnu haljinu.

Pjevačica Franka Batelić ne prestaje oduševljavati svojim izdanjima za show "Ples sa zvijezdama" u kojem je članica žirija.

Pogledaj i ovo Žiri showa Ples sa zvijezdama pozirala u mini haljini Franka pokazala djelić njezina i Ćorlukina doma, ali i simpatični detalji na njezinu tijelu nisu prošli neopaženo!

Za treću emisiju odabrala je ljubičastu haljini s izazovnim prorezima koji sežu do bokova, no zasjenila ju je njezina frizura.

Franka se u showu pojavila s nikad bujnijom ni dužom kosom, a novi look je na njezinom Instagramu naišao na same pohvale i promjenu su svi primijetili.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Predivno izgledaš", "Top žena", "Goriš", pisali su joj obožavatelji, a neke je podsjetila i na Jennifer Lopez.

Inače, Franka je prije 2009. odnijela pobjedu u showu "Ples sa zvijezdama", a tada joj je bilo samo 16. godina. U novoj sezoni uz nju u žiriju sjede još i Larisa Lipovac, Igor Barberić te Marko Ciboci.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput - 1 +3 Igor Mešin i Maja Šuput - 2 Celebrity Sređena Maja Šuput, a ne nosi haljinu: Pjevačica u kombinaciji koju je na njoj gotovo nemoguće vidjeti!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić +13 Jelena Perić i Marko Mrkić - 7 inMagazin Naša influencerica koju prati preko milijun ljudi otvorila dušu o odrastanju: ''Bilo je tu i bolesti, prolazile smo kroz svašta...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene