gdje su nestale kovrče?!

Potpuno novi imidž našeg glumca nemoguće je ne primijetiti, zbog nove frizure na prvu ga gotovo nismo prepoznali!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević +25 Filip Vidović, Paula Jeričević Galerija

Filip Vidović i Paula Jeričević u osmoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' oduševili su izvedbom tanga, ali nemoguće je bilo i ne primijetiti novi izgled našeg glumca.

Put do pobjede nije jednostavan, plesni parovi showa ''Ples sa zvijezdama'' su sve bolji, a ove nedjelje dočekala nas je još jedna zabavna i uzbudljiva emisija. 

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama - 1 U nedjelju završnica! Poznato je koga gledamo u finalu Plesa sa zvijezdama, jesu li među njima i vaši favoriti?

Filip Vidović i Paula Jeričević u osmoj emisiji oduševili su izvedbom tanga i odlično uklopili plesne korake koje je u sklopu izazova svim parovima zadao Slavko Sobin. 

No pored plesa, bilo je nemoguće ne primijetiti novi izgled našeg glumca. Naime, njegove kovrče potpuno su nestale, a kosu je zalizao što ga je potpuno promijenilo. 

''Super ti stoji ova frizura'', rekla mu je Franka. 

''Dopalo mi se danas sve izvedeno'', dodala je Larisa. 

Ove nedjelje gledamo sedam različitih plesova, a to su paso doble, samba, cha cha cha, tango, slowfox, valcer i rumba, i svi oni moraju sadržavati i Slavkove koreografske elemente.

a kraju plesova bivši pobjednik odlučit će čija je koreografija bila najbolja, a najboljem plesnom paru bit će dodijeljena i dva dodatna boda na bodove žirija.

1/52 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +47 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Celebrity Dekolte koji upada u oči i prorezi na trbuhu: Pogledajte najneobičniji kombinezon u kojem smo vidjeli Maju Šuput!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt +27 Albina, Mario Ožbolt Celebrity Je li ovo najseksi Albinino izdanje dosad? Pjevačica se pojavila u bodiju u kakvom je još nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene