Pa svaka čast!

Član žirija hit-showa pohvalio se fotografijom iz teretane, a jedan detalj je sve dobro iznenadio!

Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci Nova TV 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci Marko Ciboci - 1 Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama - 4 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 1 Marko Ciboci - 3 +5 Marko Ciboci - 2 Galerija

Marko Ciboci pohvalio se mišićima i isklesanim tijelom na Instagramu, a pokazao je i da mu vježbanje u kasne noćne sate ne predstavlja nikakav problem.

Plesača Marka Cibocija gledamo u ulozi člana žirija showa "Ples sa zvijezdama" u kojem se pojavljuje u dotjeranim i elegantnim izdanjima, a sada se na svom profilu na Instagramu pokazao u nešto drugačijoj prigodi.

Pogledaj i ovo Marko Ciboci "Najpoznatija u RH" Ciboci se pohvalio predivnom osobom koja se pojavila u našem hit-showu ove godine i otkrio što misli o njoj!

Marko je naime objavio fotografiju iz teretane i pokazao da je u top formi te oduševio pratitelje isklesanim mišićima. Dodatno ih je iznenadilo i vrijeme kada vježba, jer fotografiju je snimio gotovo jedan sat nakon ponoći.

Talentirani Marko je u plesnim krugovima već dobro poznat i osvojio je brojne nagrade, ali tek se u showu "Ples sa zvijezdama" predstavio  široj publici.

"U plesu sam preko 30 godina, od plesnih stilova prošao sam kroz ritmiku i balet te suvremeni ples, no stilovi u kojima sam se profilirao su latinskoamerički i standardni plesovi te Theater Arts u kojem sam i finalist Svjetskog Kupa. Osim plesne edukacije, magistrirao sam hortikulturu na Agronomskom Sveučilištu u Zagrebu, certificirani sam koreograf te sam trenutno u fazi pripreme doktorskog rada na polju Plesne Psihologije u Londonu", otkrio je Marko u razgovoru za Dnevnik.hr.

Na Instagramu ga trenutačno prati više od 76 tisuća ljudi koji mu upućuju puno komplimenata na račun izgleda.

"Mislim da je ljepota definitivno u očima promatrača, te smatram da ljudska ljepota u prvome redu dolazi iznutra, no ukoliko netko smatra da mu sviđa ono što vidi, onda se ja ne mogu buniti", zaključio je Marko sa smiješkom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene