Prezgodna!

Je li ovo jedno od najboljih izdanja Maje Šuput? Originalni dekolte i frizura koja joj zbilja stoji odlično!

Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +0 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Galerija

Maja Šuput je i u sedmoj emisiji emisiji showa "Ples sa zvijezdama" još jednom pokazala nepogrešiv smisao za modu i oduzela dah u novoj kreaciji.

Maja Šuput pobrinula se da se i nakon sedme emisije showa "Ples sa zvijezdama" još danima prepričava njezin besprijekorni stajling kojim je osvojila gledatelje pred malim ekranima i u studiju.

Pogledaj i ovo Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 "Pusa svima" Maja Šuput poželjela što brži oporavak kolegama: ''Jedva čekam da razvalimo gledanost sljedeće nedjelje''

Ovog je puta izbor pao na divnu haljinu s originalnim dekolteom. 

Maja je u specijalnoj uskršnjoj emisiji nosila glamuroznu ljubičastu haljinu, nakon što je u prethodnoj promijenila čak dvije kreacije zbog incidenta s tortom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Naime, Ivana Čuljak donijela joj je tortu nakon njihovog simpatičnog prepucavanja u emisiji ranije, a baš u tom trenutku iza Majinih leđa pojavio se Asim Ugljen zbog kojeg je dio torte završio na Majinoj haljini.

Maja je zbog svega ostala izvan sebe, no imala je spremnu još jednu odjevnu kombinaciju koju je za nju pripremio modni stilist Marko Grubnić.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +19 In Magazin: Franka Batelić - 3 Celebrity Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin Igor Mešin - 2 Igor Mešin - 3 Igor Mešin - 8 +17 Igor Mešin - 9 Celebrity Grubnić ne krije koliko je ponosan na novi imidž Igora Mešina: "Drago mi je da su svi primijetili"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene