"Pusa svima"

Maja Šuput poželjela što brži oporavak kolegama: ''Jedva čekam da razvalimo gledanost sljedeće nedjelje''

Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Srećko Rundić/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput poželjela je putem društvenih mreža brzi oporavak svim kolegama iz showa "Ples sa zvijezdama" koji su trenutačno zaraženi koronavirusom.

Maju Šuput ove nedjelje nećemo gledati u showu "Ples sa zvijezdama" koji je odgođen zbog izvanrednih okolnosti jer su zdravlje i sigurnost svih kandidata i članova produkcije su na prvom mjestu, a neki od njih su nažalost pozitivni na koronavirus.

Pogledaj i ovo Asim Ugljen, Nika Jelić Ušao u povijest Asimu je pošlo za rukom nešto što nikome dosad nije: ''Ovo je bila jedna ozbiljna borba!''

Maja se o toj temi oglasila i na svom profilu na Instagramu i svima poželjela brz i sretan oporavak.

"S razlogom se meni digla kosa na glavi. Naime, na našu žalost neki od kandidata i članova produkcije pozitivnu su na koronu pa ove nedjelje nećemo raditi Ples sa zvjezdama. Prenosim vam izjavu Nove TV u cjelosti: Zdravlje i sigurnost svih kandidata i članova produkcije su na prvom mjestu, te radi izvanrednih okolnosti ove nedjelje Nova TV neće biti u mogućnosti producirati show Ples sa zvijezdama. Naime, trenutno su neki kandidati i članovi produkcije covid pozitivni te iako su svi u dobrom stanju i željno iščekuju nastavak projekta, radi propisanih izolacija nije moguće producirati sljedeću emisiju uživo", kažu s Nove TV . Osobno svima šaljem veliku pusu i želje da što prije opet uskoče u plesne cipelice te da razvalimo gledanost sljedeće nedjelje. Voli vas Maja i držim fige za brz oporavak", napisala je uz svoju fotografiju iz prošle emisije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Njezinim su se željama pridružile i Franka Batelić i Bojana Gregorić Vejzović koje su također dio showa, kao i brojni pratitelji.

"Brz oporavak svimaaaaa!", "Svim oboljelima što brži i lakši oporavak, da se vidimo u punom sastavu 3.4.", poručile su Franka i Bojana.

Da se Maja u ulozi voditeljice uz Igora Mešina odlično snašla jasno je kao dan, a svaku emisiju dodatno začini i svojim modnim kombinacijama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Celebrity Eciji Ivušić zaručnik se javno obratio zbog golišave fotke koju je objavila, njegov komentar ukrao je svu pozornost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene