"Kako si ti guštala!"

Ne stišavaju se reakcije na spoj lijepe Jelene i Marka, a svi se slažu da se naša influencerica pokazala u nekom novom svjetlu!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Marko Mrkić - 3 Marko Mrkić - 2 Marko Mrkić - 1 +0 Marko Mrkić Galerija

Jelena Perić i Marko Mrkić dobili su i više nego sjajne komentare na prvi nastup u showu "Ples sa zvijezdama", a njihovi navijači s nestrpljenjem očekuju drugu emisiju.

Beauty influencerica i blogerica Jelena Perić nastupa ove sezone u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem joj je mentorMarko Mrkić kojeg smo u toj ulozi pratili i u prošloj sezoni.

Pogledaj i ovo Nika Jelić i Asim Ugljen Ušao u povijest Asimu je pošlo za rukom nešto što nikome dosad nije: ''Ovo je bila jedna ozbiljna borba!''

Jelena i Marko svojim su nastupom u prvoj emisiji izazvali lavinu reakcija, a komentari njihovih navijača ne stišavaju se ni uoči druge emisije. A da jedva čekaju ponovno izaći na pozornicu popularnog showa priznala je i Jelena, koja je svima dala mali hint što nam spremaju.

"Mali hint, tema je latino večer pa probajte pogoditi o kojem plesu se radi", napisala je Jelena uz fotorgafiju koju je podijelila na profilu na Instagramu.

"Kakva grmilica", "Neka nova Jelena", "Prelijepa si ženo, a i ples je bio top", "Znači, obožavam vas", "Kako si ti guštala, kak ste čagali! Zaaakooon", "Zgodni skupa", samo je dio od tisuća komentara podrške koje su dobili tijekom proteklih nekoliko dana.

Blogerica i jedna od naših najuspješnijih influencerica još prije početka showa nije krila uzbuđenje zbog prilike koju je dobila.

"Za mene je ples odmak od svakodnevnice. Razonoda koja mi diže raspoloženje, samopouzdanje i izvlači svu ženstvenost. Doduše, ne plešem često i to najčešće radim u svoja četiri zida kad me nitko ne vidi", kazala je Jelena za DNEVNIK.HR.

Trinaest parova naporno i predano priprema svoj drugi nastup u showu ''Ples sa zvijezdama'', a uzbuđenje će biti zasigurno i veće jer će ove nedjelje prvi plesni par napustiti daljnje natjecanje.
Domenica i Alan, Pedro i Valentina, Vlatka i Mateo, Asim i Nika, Filip i Paula, Lucija i Marko, Marko i Gabriela, Jelena i Marko, Bojana i Gordan, Sandi i Helena, Ivana i Ivan, Matija i Helena te Albina i Mario probili su led prvom emisijom i sada još spremniji iščekuju drugu emisiju uživo.

Ove nedjelje očekuje nas prava ''fiesta latina'', što znači da će svi nastupi i cijela večer biti prožeti latino ritmom i tematikom. Po prvi puta ćemo u ''Plesu sa zvijezdama'' vidjeti i nove plesne stilove poput salse, mambe i bachate, a tko će koji ples otplesati saznat ćemo tek u emisiji. Jedan par će zaplesati i bečki valcer na latino tematiku, a o kojem se paru radi i kako će se snaći, saznat ćemo ove nedjelje u programu Nove TV.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene