Poseban duo!

Naš mladi glumac iznenadio je sve pa i svoju lijepu mentoricu: "Stalno čekam da padne maska, ali..."

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović, Paula Jeričević, Mislav Čavajda Filip Vidović, Paula Jeričević, Mislav Čavajda Filip Vidović, Paula Jeričević, Mislav Čavajda Filip Vidović i Paula Jeričević - 5 Paula Jeričević i Filip Vidović Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović i Paula Jeričević - 1 +16 Filip Vidović i Paula Jeričević - 3 Galerija

Filip Vidović i Paula Jeričević polufinalisti su showa "Ples sa zvijezdama", a u razgovoru za DNEVNIK.HR priznali su kako se nadaju i prolasku u samo finale.

Glumac Filip Vidović pokazao se kao pravo iznenađenje showa "Ples sa zvijezdama" u kojem pleše s mentoricom Paulom Jeričević, a u showu je pokazao zavidne mišiće i top formu koje su osvojile njegove obožavateljice. Je li to rezultat plesnih treninga ili je ljubitelj treniranja?

Pogledaj i ovo Marko Ciboci, Filip i Paula U svom stilu! Zbog Markovog komentara Filipu publika je žestoko zapljeskala, ali onda je sve objasnio!

"Nisam baš najsigurniji da imam kako vi kažete "zavidne mišiće", ali drago mi je da ostali tako misle. Sigurno da je to rezultat plesnih treninga, ali inače u slobodno vrijeme idem u teretanu i tako održavam neku vrstu forme", otkrio je Filip.

Filip i Paula stigli su do polufinala i nadaju se finalu, a u ničemu ih nije mogla spriječiti ni njegova ozbiljna ozljede noge u jednoj od emisija nakon koje je završio na hitnoj.

"Puno treniramo i nadamo se da idemo do kraja. Imam sreće da sam odmah reagirao i da su me uputili kod odličnog fizioterapeuta Marka Mravunca. Imam terapije svaki dan i stvarno mi je puno pomogao da što prije stanem na noge i nastavim trenirati", otkrio je Filip.

Njegovi navijači slažu se da bi bila prava šteta da se prestane baviti plesom, a i sam priznaje kako mu ta ideja nije nimalo mrska.

"Apsolutno bih se želio nastaviti baviti plesom. Inače volim ples, ali sad sam ga zavolio na još jednoj višoj razini. U svakom slučaju volio bih nastaviti raditi s Paulom, ona je jedna predivna i topla osoba, predana je i usadila mi je baš jednu veliku ljubav prema plesu", pohvalio je Filip svoju mentoricu.

Pauli je ovo druga sezona hit-showa u kojem ju gledamo kao mentoricu, a priznaje da joj je i ovaj put teško izdvojiti samo jedno najbolje iskustvo.

"Teško je odvojiti samo jedan poseban moment iz showa, kroz cijelu sezonu se nižu samo pozitivna iskustva i svaki tjedan je sve zabavniji! Ako bih baš morala izdvojiti jedan moment onda je to sami kraj točke s Mislavom i Filipom kada su se iz petnih žila zaderali nakon što je muzika prestala. Taj tjedan je bio jako stresan zbog više razloga, a jedan od njih je to što je Mislavu noć prije generalne probe iskočilo koljeno pa mi je taj vrisak na kraju točke bio nekakva vrsta trofeja za sve što smo prošli," otkrila je Paula.

A evo čime ju je Filip najviše iznenadio tijekom showa?

"Filip je jedna izrazito dobra i kako ja kažem ‘čista osoba’ - toliko da stalno čekam da padne maska, ali kako vrijeme prolazi svjesna sam da ta maska ne postoji i da je zaista tako dobar, topao i drag kao što se predstavlja našoj ekipi i gledateljima", priznala je.

Paula će ovu sezonu unatoč Filipovoj ozljedi i stresovima pamtiti po dobrom.

"Definitivno po dobrom druženju i opuštenoj atmosferi. Iako je ovaj period stresan i stvarno ima puno rada i treniranja ipak prevladava ta pozitivna atmosfera među svima nama i uspijevamo uživati u procesu kao nekoj vrsti zabave, a ne natjecanju", zaključila je.

  1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović +17 Mladen Grdović Celebrity Grdovića odvukli zaštitari s pozornice u Sloveniji, posrtao je pa na kraju potpuno izgubio kontrolu nad sobom

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 12 +12 Martina Boščić - 11 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene