Mislav Čavajda i sam je nekadašnji pobjednik showa ''Ples sa zvjezdama'' pa je njegovo gostovanje u desetoj emisiji za njega bilo i više nego posebno.

Galerija Filip Vidović, Paula Jeričević, Mislav Čavajda Filip Vidović, Paula Jeričević, Mislav Čavajda Filip Vidović, Paula Jeričević, Mislav Čavajda +33 FILIP, MISLAV I PAULA Ples sa zvijezdama ep 10

U desetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesnim parovima pridružili su se i posebni gosti zvijezda.

Vezani članci Ples sa zvijezdama - 1 Poznato je koga gledamo u finalu Plesa sa zvijezdama, jesu li među njima i vaši favoriti? Paula Jeričević i Filip Vidović Naš mladi glumac iznenadio je sve pa i svoju lijepu mentoricu: "Stalno čekam da padne maska, ali..."

S FIlipom Vidovićem i Paulom Jeričević tako je zaplesao njegov prijatelj i kolega iz kazališta, glumac Mislav Čavajda.

Mislav je i sam nekadašnji pobjednik ovog zabavnog formata, te je istaknuo kako je sudjelovanje u showu još uvijek snažno urezano u sjećanje i da tijelo još uvijek pamti plesne korake: ''Gotovo kao voziti bicikl, nije baš isto, ipak je potrebna velika količina angažmana, ali dobro je znati da se da…''

To je pokazao i na podiju gdje je oduševio žiri i publiku, a u prsluku bez majice pohvalio se i isklesanim torzom.

Mislav je nakon plesa ganuo publiku obraćanjem svojoj sestrični Mireli Čavajdi, trudnice čiji je slučaj dignuo Hrvatsku na noge.

"Pozdravio bih svoju sestričnu i ovim putem poručio da se Čavajde ne predaju. Ponosan sam na tebe", poručio je Mislav.

"Za mene osobno ovo je najljepša koreografija u Plesu sa zvijezdama. Sve u svemu svaka čast", kratko i pohvalno rekao je Marko Ciboci.

"Meni je ovo bilo brutalno. Toliko sam sretna kad glumci na podij donesu to kazalište. Imali ste sve što je potrebno za jedan paso. Meni je bio moćan nastup, moćna glazba, moćni vi, snažni, izdržajni. Sve u superlativima", oduševljena je bila Larisa.

"Ti si pozvao Mislava u nastup koji je odličan, ali nisi uopće imao problema s tim dapače. Ovo je bilo odvažno, snažno, bravo", komentirao je Igor Barberić.

"Vi ste bili senzacija na podiju. Meni je ovo bio najbolji Filip kojeg smo imali prilike vidjeti u showu. Priredili ste nam spektakl koji je bio veličanstven", istaknula je Franka.

Osvojili su 40 bodova žirija za drugi ples - pala je i prva desetka Marka Cibocija.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju