U svom stilu!

Zbog Markovog komentara Filipu publika je žestoko zapljeskala, ali onda je sve objasnio!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Paula Jeričević i Filip Vidović Filip Vidović, Paula Jeričević, Mislav Čavajda Filip Vidović, Paula Jeričević, Mislav Čavajda Mislav Čavajda, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević +8 Filip Vidović, Paula Jeričević Galerija

Filip Vidović i Paula Jeričević u polufinalnoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' izveli su emotivnu rumbu.

Na pjesmu Željka Joksimovića ''Nije ljubav stvar'' Paula Jeričević i Filip Vidović izveli su emotivnu rumbu kojom su oduševili žiri. 

Pogledaj i ovo Paula Jeričević i Filip Vidović Poseban duo! Naš mladi glumac iznenadio je sve pa i svoju lijepu mentoricu: "Stalno čekam da padne maska, ali..."

''Bome su slušali moje savjete, sve su primijenili. Zavladali ste scenom'', rekao im je Igor Barberić.

''Meni se jako dopalo'', rekla je Larisa.

''Ta vaša povezanost od prvog dana mi je nevjerojatna. Dirljiva, emotivna, rumba. Čestitam '', zaključila je Franka.

Posebno je zanimljiv bio komentar Marka Cibocija zbog čega mu je i publika posebno zapljeskala. 

''Ti si nekako mazan tip, uvijek se prepuštaš njoj. Ali mislim da se i pravi muškarci maze. Želio bih kod tebe vidjeti malo više aktivnosti'', rekao je Marko Filipu u svom stilu.

Filip i Paula priznaju da se nadaju finalu, a u ničemu ih nije mogla spriječiti ni njegova ozbiljna ozljeda noge u jednoj od emisija nakon koje je završio na hitnoj.

"Puno treniramo i nadamo se da idemo do kraja. Imam sreće da sam odmah reagirao i da su me uputili kod odličnog fizioterapeuta Marka Mravunca. Imam terapije svaki dan i stvarno mi je puno pomogao da što prije stanem na noge i nastavim trenirati", otkrio je Filip.

Njegovi navijači slažu se da bi bila prava šteta da se prestane baviti plesom. 

"Apsolutno bih se želio nastaviti baviti plesom. Inače volim ples, ali sad sam ga zavolio na još jednoj višoj razini. U svakom slučaju volio bih nastaviti raditi s Paulom, ona je jedna predivna i topla osoba, predana je i usadila mi je baš jednu veliku ljubav prema plesu", pohvalio je Filip svoju mentoricu.

Pauli je ovo druga sezona hit-showa u kojem ju gledamo kao mentoricu, a priznaje da joj je i ovaj put teško izdvojiti samo jedno najbolje iskustvo.

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 2 +40 Maja Šuput - 3 Celebrity Dva poprilično visoka proreza zbog kojih su se mnogi zapitali jedno i čupavi detalj koji je nemoguće ne primijetiti!

1/56 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec +51 Larisa Lipovac Navojec Celebrity Outfit kojim je Larisa iznenadila: Pojavila se u kombinaciji u kojoj je dosad još nismo vidjeli!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene