Pao je i poziv za izlazak!

Našu influencericu usporedili sa svjetski poznatom divom zbog jednog detalja, svi se slažu da je pravo otkriće!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić i Marko Mrkić - 6 Jelena Perić i Marko Mrkić - 5 Jelena Perić i Marko Mrkić - 4 Jelena Perić i Marko Mrkić - 3 Jelena Perić i Marko Mrkić - 2 Jelena Perić i Marko Mrkić - 1 Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić +6 Jelena Perić Galerija

Jelena Perić i Marko Mrkić u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" otplesali su sambu.

Beauty influencerica i blogerica Jelena Perić i njezin mentor Marko Mrkić oduševili su svojom sambom u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama", a komplimenti žirija zaredali su se jedan za drugim.

Pogledaj i ovo Marko Mrkić i Antea Franjić Prvi korak je tu! Zgodni mentor iz našeg hit-showa otkrio čuju li se uskoro svadbena zvona, a evo i zašto je svima poručio da mu drže fige!

Jelena je prštala seksepilom u pripijenoj crnoj haljini, a čim je kročila na pozornicu i zaplesala prve taktove odmah se znalo da će prirediti sjajan nastup.

"Ti si tako prirodno plesna, sve pršti iz tebe. Imaš ritmičnost potrebnu za sambu. Vidi se da učiš, to treba pohvaliti i cijeniti visoko", zaključila je Larisa Lipovac Navojec.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up)

"Fenomenalna si, čim si se stala kao Beyonce znala sam da će biti super. Bravo Marko, dobro si to odradio, bravo Jelena", pohvalila ih je Franka Batelić.

"Pokidala si na plesnom podiju, kad idem sljedeći put u noćni klub, ideš sa mnom", poručio je Jeleni Igor Barberić.

"Skoro sam zaplesao dok sam te gledao, jer obožavam sambu. No imaš slabi rad stopala, kad središ cijeli basic bit će još bolje", zaključio je Marko Ciboci.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Mario Ožbolt - 6 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 5 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 4 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 +15 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 2 Celebrity S prezgodne Albine teško je bilo skinuti pogled: U mini haljini zavladala je plesnom scenom, ali nekima je nešto ipak falilo!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +0 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Celebrity Na prvi pogled zakopčana do grla, ali Maju ovakvu još niste vidjeli, a tu je i jedan skriveni detalj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene