Opa!

Domenica je u malenom kompletiću sve očarala toliko da je i Franka komentirala da je prezgodna!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela i Alan Walme - 5 Domenica Žuvela i Alan Walme - 3 Domenica Žuvela i Alan Walme - 2 Domenica Žuvela i Alan Walme - 1 Domenica Domenica DOMENICA I ALAN Ples sa zvijezdama ep 1 Domenica Domenica Domenica +10 Domenica Galerija

Domenica Žuvela i Alan Walme u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" otplesali su salsu i oduševili žiri.

Domenica Žuvela i njezin partner Alan Walme i u drugoj su emisiji oduševili gledatelje pred malim ekranima i publiku u studiju, a pokazali su da im latino ritmovi idu i više nego dobro.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Ovo morate vidjeti! Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

Tema večeri je "fiesta latina", a Domenica je u toj prigodi zablistala u minijaturnom zelenom kompletiću s resicama, u kojem je naglasila dekolte i vitke noge.

''Toliko si zgodna, po meni je ovo bio najbolji nastup večeras. Ovo večeras je bila nova Domenica, Domenica koju želimo još dugo gledati'', rekla je Franka Batelić. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

''Ovo je nekako potpuno druga osoba nego što je bila prošli tjedan'', dodao je Marko Ciboci. 

''Poprilično si rasturila'', složio se Igor Barberić. 

"Ples je za mene umjetnost koja je usko povezana uz glazbu. Osobno ples vezujem uz dobru energiju, društvo, izlaske i koncerte koji nam svima jako fale. Iznenadila sam se na audiciji kada su mi rekli da mi leže standardni plesovi, tako da ću im vjerovati na riječ. Inače, mislim da su mi možda za nijansu draži latino plesovi jer su atraktivniji", izjavila je Domenica nedavno u intervjuu za Dnevnik.hr, a priznala je da su je mnogi pohvalili već na audicijama.

  1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Mario Ožbolt - 6 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 5 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 4 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 +15 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 2 Celebrity S prezgodne Albine teško je bilo skinuti pogled: U mini haljini zavladala je plesnom scenom, ali nekima je nešto ipak falilo!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +0 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Celebrity Na prvi pogled zakopčana do grla, ali Maju ovakvu još niste vidjeli, a tu je i jedan skriveni detalj!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene