Ovom se nije nadala!

Domenica uputila slatki poziv Maji na svoj spektakl 2030. godine, a posebno je spomenula i Blooma!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica Žuvela Domenica, Mario Ožbolt Domenica, Mario Ožbolt +12 Domenica, Mario Ožbolt Galerija

Domenica Žuvela i Alan Walme odveli su gledatelje showa "Ples sa zvijezdama" u davne dvadesete i za svoj nastup dobili visoke ocijene žirija.

Domenica Žuvela i Alan Walme u sedmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" otplesali su quickstep i odveli nas u daleke 1920-e godine.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

No osim prošlosti, dotakli su se i budućnosti, točnije Domenicina koncerta koji je zakazala u Areni Zagreb 2030. godine, a ona je otkrila što ju je na to potaknulo.

"Gledala sam tu djecu ispred sebe na koncertima i pitala se zašto se ne bi kasnije našli, zašto ne bih napravila nešto što nitko u svijetu nije", pojasnila je Domenica.

Uz to, poseban je poziv poslala i Maji Šuput, ali i njezinu sinu Bloomu, kojeg očekuje na koncertu.

"Ja sam isplanirala 2030. Arenu i ti si pozvana, ali ti ćeš sigurno biti zauzeta nekim koncertom ili nastupom na vjenčanju, ali tvoj sin će sigurno doći", poručila je Domenica Maji, koja ju je zamolila već da mu pripremi akreditaciju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Domenica i Alan su nakon nastupa dobili brojne pohvale žirija.

"Sviđa mi se taj stil, hvala Bogu, Alanu i tebi što si popravila standardne plesove. Malo treba pripaziti na sinkronizaciju, ali za mene je ovo tvoja najbolja predstava dosad", pohvalio ju je Marko Ciboci.

"Slažem se s Cibocijem i presretna sam, uvijek iznenađuješ nečim novim, super je bilo ovo glumački izvedeno! Osmijeh, zarazna energija, popravljaš raspoloženje dok te gledamo kada plešeš", dodala je Franka Batelić.

Žiri im je na kraju dodijelio visokih 36 bodova.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +21 In Magazin: Franka Batelić - 3 Celebrity Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput - 3 +4 Maja Šuput Celebrity Je li ovo jedno od najboljih izdanja Maje Šuput? Originalni dekolte i frizura koja joj zbilja stoji odlično!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene