Za prave obožavatelje!

Evo koliko koštaju ulaznice za Domenicin koncert 2030. godine, već sad možete odabrati svoju ulaznicu!

In Magazin: Domenica Žuvela - 7 In Magazin: Domenica Žuvela - 7 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Domenica Žuvela - 7 In Magazin: Domenica Žuvela - 8 Domenica Žuvela +0 Domenica Žuvela Galerija

Domenica se nije šalila kad je rekla da će rezervirati Arenu Zagreb za svoj koncert, i to tek 2030. godine, a sada je objavljeno i koliko će koštati ulaznice!

Naša mlada pjevačica Domenica Žuvela rezervirala je Arenu Zagreb za svoj koncert 8. studenog 2030. godine.

Pogledaj i ovo Marija Šerifović u Areni Zagreb - 3 Ostvario joj se san Marija Šerifović priredila spektakl u zagrebačkoj Areni, jedva je suzdržala suze: ''Čekala sam 20 godina da zapjevam ovdje''

Iako su mnogi mislili da je ovo šala, nedavno su u Zagrebu osvanuli plakati najave za koncert, a u sustavu Eventim već sada se mogu kupiti i ulaznice za taj događaj.

Kad su cijene karata u pitanju, 100 kuna će biti najjeftinija, a oni koji žele Domenicu gledati i slušati iz VIP lože morat će izdvojiti 400 kuna.

Njezini najvjerniji obožavatelji ovo su shvatili ozbiljno pa je, sudeći po karti Arene na internetskoj stranici za kupnju ulaznica, već stotinjak mjesta zauzeto.

Domenica bi koncert održala na svoj 38. rođendan, a kaže kako joj je ovaj koncert misao vodilja da i dalje stvara glazbu i piše pjesme.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

''Ja sam nekako uvijek bila optimist i vjerujem u bolju budućnost, i ovaj datum i ova godina je točno to. Vjera da će jedan dan za sve nas biti puno bolje. Nešto svjetlije, pozitivnije. Veselije. Na koncertu ćemo sigurno pjevati pjesme koje još nisu napisane, koje još ne postoje, ali imamo svakako posla oko toga. Meni je to toliko super, kad krenem razmišljati, prepustim se mašti. Kad shvatim koliko stvari se može u tih osam godina promijeniti, koliko ću se ja, kad budem jednog dana gledala ovaj intervju, najavljivala sam nešto što nisam ni znala kako će izgledati, kakva ću biti, izgledati za osam godina, hoću li imati djece, hoću li imati hrpu psića oko sebe, ne znam'', izjavila je Domenica za In Magazin.

I dok su neki oduševljeni ovim potezom i smatraju ga sjajnim PR poslom, drugima je ovaj način promidžbe čudan.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić pomalo otkriva detalje svojeg modernog doma, za jednu je sitnicu pohvalila i sinčića Viktora

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene