Asim Ugljen i Nika Jelić u sedmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" izveli su jive, a njihova izvedba nije se dojmila žirija.

Galerija Nika Jelić i Asim Ugljen Asim Ugljen, Nika Jelić Asim Ugljen, Nika Jelić +28 Asim Ugljen, Nika Jelić

Asim Ugljen i Nika Jelić u sedmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" čija je tema bila vremeplov, otplesali su jive koji nažalost nije ispao kako su oni baš zamišljali.

Vezani članci Franka Batelić i Marko Ciboci Ne zna se tko je zgodniji! Fotografija koju će Franka i Marko sigurno poželjeti spremiti za uspomenu Maja Šuput Najnovije fotke pokazuju pravo stanje manjka materijala zadnje Majine haljine, kraće i oskudnije, čini se, nije mogla obući!

Iako prpošni i dobro raspoloženi, Asim i njegova mentorica nisu se proslavili svojim nastupom, a glumac je ušao u povijest kao prvi kandidat koji je dobio jedinicu od nekog člana žirija.

"Ja bih tako htjela reći da je ovo dobro! Jako mi je drago da ste uspjeli doći barem do pola", poručila im je Larisa Lipovac Navojec.

"Ovo je bila jedna ozbiljna borba na podiju, a trebao je biti jive. Ovo možda nije bilo najbriljantnije", zaključila je Franka Batelić.

"Ne znam zašto su oni tako negativni. Mislim da je tvoj večeras nastup bio poseban i štoviše, mislim da ćeš ti ući u anale Plesa sa zvijezdama na svjetskom nivou", rekao je Marko Ciboci koji je Asimu na kraju dao jedinicu za nastup.

Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban! Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +36 Franka Batelić

Je li ovo jedno od najboljih izdanja Maje Šuput? Originalni dekolte i frizura koja joj zbilja stoji odlično! Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +33 Maja Šuput - 3

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju