Brooke Burke odradila je trening na terasi i privukla poglede, a u nekim trenucima bilo je vidljivo da se muči s pojedinim vježbama.

Galerija


Playboyev model i glumica Brooke Burke poznata je po svojoj odličnoj formi u 50. godini, a najnovije fotografije pokazale su da ni njoj sve vježbe ne idu baš lako. 

Vezani članci David Charvet - 1 Gdje je nestao ljepotan koji je bio velika zvijezda 90-ih? Bliži se 50., a uz pokoju sijedu, i dalje je zgodan Brooke Burke Prije 16 godina krasila je vruću naslovnicu Playboya, a danas blista nakon razvoda od popularnog glumca

Brooke, koja je fitness trenerica, uhvaćena je kako trenira na terasi u Malibuu. Istaknula je svoju istreniranu figuru u plavim tajicama i sportskom grudnjaku te majici bez rukava. 

Dok je Burke odrađivala vježbe, na njezinu licu vidjelo se da se s nekima muči. Posebno joj je teška bila jedna u kojoj klečala na desnoj nozi, a lijevu podizala.

Više fotografija pogledajte ovdje. 

Inače, Brooke je u vezi s agentom za prodaju nekretnina Scottom Rigsbyjem, a iza sebe ima dva braka. Prvi muž joj je bio kirurg Garth Fisher (61), s kojim je dobila kćeri Sierru i Neriah (20). Nakon njega je bila u braku sa zvijezdom "Spasilačke službe" Davidom Charvetom (48), s kojim ima sina Shaya (12) i kćer Heaven (13).

Na benzinsku je stigla Lamborghinijem, ali zbog haljine koju je nosila auto je potpuno pao u drugi plan!

Rijetki znaju da je upravo on prvi suprug najpoželjnije žene na svijetu, a danas živi daleko od očiju javnosti