fantastični geni

U 49. pozira s 18-godišnjom kćeri u bikiniju: Nekima je teško procijeniti koja je majka, a koja kći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brooke Burke ima četvoro djece s bivšim muževima, a jedna od njih je kći Sierra s kojom se voli najviše fotografirati.

Playboyev model i glumica Brooke Burke u 49. godini često pozira u bikiniju, a na savršenoj figuri joj mogu pozavidjeti i dvostruko mlađe žene. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ima 49 godina Prije 16 godina krasila je vruću naslovnicu Playboya, a danas blista nakon razvoda od popularnog glumca

Brooke, koja je poznata i po sudjelovanju u američkom showu "Ples sa zvijezdama", je fitness trenerica i fantastično izgleda. Nedavno je pozirala u kupaćem kostimu pokraj svoje 18-godišnje kćeri Sierre Sky i oduševila pratitelje na Instagramu. 

"I onda jednog dana postane lijepa mlada žena", napisala je Burke pokraj fotografije. Dobila je brojne komplimente, a neki su komentirali kako ne mogu razlučiti koja je od njih majka, koja kći.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is it over yet? #quarentinediaries Day 45

A post shared by Brooke Burke (@brookeburke) on

"Vjerujem da si najljepša žena koju sam ikad vidio", "Lijepa je baš kao i ti", "Kakva majka, kakva kći", "Slatka fotografija", "Nevjerojatna fotografija", "Baš je kao mini verzija tebe", "Koja je majka, a koja kći?", komentirali su. 

Inače, Brooke je bila dva puta u braku. Prvi muž joj je bio kirurg Garth Fisher (61) s kojim je dobila kćeri Sierru i Neriah (20). Nakon njega je bila u braku sa zvijezdom "Spasilačke službe" Davidom Charvetom (48) s kojim ima sina Shaya (12) i kćer Heaven (13). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene