Potvrdio glasnogovornik

Placido Domingo hitno prebačen u bolnicu nakon što mu se pogoršalo stanje zbog koronavirusa

Plácido Domingo (Foto: AFP) Plácido Domingo (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Plácido Domingo (Foto: AFP) Plácido Domingo (Foto: AFP) Plácido Domingo (Foto: AFP) Plácido Domingo (Foto: AFP) Plácido Domingo (Foto: AFP) +0 Plácido Domingo (Foto: AFP) Galerija

Placido Domingo trenutno se nalazi u privatnoj bolnici u Meksiku, nakon što mu je prije dva tjedna potvrđena zaraza koronavirusom.

Španjolski operni pjevač Placido Domingo hitno je prebačen u bolnicu nakon što se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo, dva tjedna nakon što se ustanovilo da je zaražen koronavirusom, prenosi britanski The Mirror.

Pogledaj i ovo Plácido Domingo (Foto: AFP) Nikad nije priznao krivnju Legendarni tenor suočava se s novim teškim optužbama, njegova kolegica otkrila gnjusne detalje

79-godišnji Placido smješten je u bolnicu u Acapulcu, dva tjedna nakon što je počeo primijećivati prve simptome zaraze koronavirusom i tjedan dana nakon što je vijest da je zaražen objavio na svom facebook profilu.

"Osjećam da je moja moralna dužnost da vas obavijestim kako sam pozitivan na koronavirus. Molim sve da budete jako oprezni i poštujete osnovna pravila za pranje ruku, držanje udaljenosti od drugih ljudi i tako napravite sve što možete da spriječite širenje virusa. No, najviše od svega molim vas da ostanete kod kuće ako možete", napisao je tada Domingo.

Njegov glasnogovornik je za medije potvrdio kako se legendarnom pjevaču stanje pogoršalo, ali da je noć proveo stabilno u privatnoj bolnici.

Simptomi su mu se javili dva dana nakon nakon leta za Meksiko, a tamošnji mediji javljaju kako je prošao najkritičniju fazu te da je na putu oporavka.

"Ostat će u bolnici sve dok će liječnici smatrati da je to potrebno", izjavio je njegov glasnogovornik.

Inače, pjevač se posljednjih mjeseci našao u centru pažnje zbog optužbi za seksualno zlostavljanje. Placido je navodno desetljećima prisiljavao žene na seksualne odnose, zauzvrat im nudio poslove, a ako bi ga odbile, profesionalno bi ih kažnjavao, izjavile su zlostavljane žene za The Associated Press.

O svemu je progovorilo osam plesačica i jedna pjevačica, a zlostavljanje se navodno dogodilo prije 30 godina. Jedna od njih tvrdi kako joj je pjevač stavio ruku ispod suknje, a tri su izjavile kako ih je nasilo ljubio u garderobama, hotelskim sobama, pa čak i na ručkovima.

Deseci svjedoka potvrdili su kako se Domingo godinama neprimjereno ponašao prema mlađim ženama.

"Optužbe tih neimenovanih pojedinaca od prije 30 godina veoma su zabrinjavajuće, kao takve i netočne", rekao je pjevač.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) +0 Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Celebrity Ne odvajaju se: Zločesti dečko Hollywooda snimljen kako ljubi bivšu suprugu dvije godine nakon razvoda

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene