Ovo je ozbiljno

Proslavljeni operni pjevač suočava se s teškim optužbama, na silu ljubio i dirao žene?

Plácido Domingo (Foto: AFP) Plácido Domingo (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Plácido Domingo (Foto: AFP) Plácido Domingo (Foto: AFP) Plácido Domingo (Foto: AFP) Plácido Domingo (Foto: AFP) Plácido Domingo (Foto: AFP) Plácido Domingo (Foto: AFP) +0 Plácido Domingo (Foto: AFP) Galerija

Plácido Domingo otpužen je za seksualno zlostavljanje više žena.

Proslavljeni operni pjevač 78-godišnji Plácido Domingo suočava se s ozbiljnim optužbama za seksualno zlostavljanje koje se navodno dogodilo prije 30 godina, a o svemu je odlučilo progovoriti osam pjevačica i jedna plesačica, piše Fox News.

Placido je desetljećima prisiljavao žene na seksualne odnose, zauzvrat im nudio poslove, a ako bi ga odbile, profesionalno bi ih kažnjavao, izjavile su zlostavljane žene za The Associated Press.

Jedna od njih tvrdi kako joj je pjevač stavio ruku ispod suknje, a tri su izjavile kako ih je nasilo ljubio u garderobama, hotelskim sobama, pa čak i na ručkovima.

Deseci svjedoka potvrdili su kako se Domingo godinama neprimjereno ponašao prema mlađim ženama.

Domingo se o incidentima očitovao u službenoj izjavi.

"Optužbe tih neimenovanih pojedinaca od prije 30 godina veoma su zabrinjavajuće, kao takve i netočne. Ipak, bolno je čuti da sam svojim ponašanjem uznemirio neke ili stvorio osjećaj nelagode, bez obzira na to što je to bilo davno i unatoč mojim najboljim namjerama. Vjerujem da su sve moje interakcije i veze bili dočekane s dobrodošlicom i sporazumno. Ljudi koji me poznaju ili su radili sa mnom znaju da nikada ne bih nekoga namjerno povrijedio, uvrijedio ili osramtio", stoji u izjavi.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Ćermak (Foto: Facebook) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +7 Lana Gadža Čermak (Foto: Instagram) Celebrity Gdje je danas zgodna kći generala Čermaka koju je Ćorluka ostavio zbog Franke?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene