Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačici grupe Colonia, Indiri Vladić, 2014. godina nije mogla bolje započeti.


Pjevačica Indira Vladić i njezin partner, bodibilder i poduzetnik, Miroslav Levak prve su dane 2014. godine proveli u Dubrovniku, a kada su se vratili u Zagreb - Miroslav je zaprosio svoju dragu.

'Moji apetiti malo su preveliki'

Vezani članci Slika nije dostupna Napokon vjenčani: Intimna svadba u vinariji Slika nije dostupna 'Udajem se vrlo skoro!'

'Oduvijek sam isticala da, kada mi se dogodi, nikada neću skrivati pravu ljubav, stoga nemam potrebu demantirati šuškanja ili prikriti nešto tako lijepo kao što su zaruke. Istina je, Miro i ja smo zaručeni', otkrila je pjevačica za časopis Story. 'Vjerovala sam u našu ljubav od prvog trenutka, no nisam mogla ni sanjati da će prerasti u nešto ovako lijepo, stabilno, zrelo i činiti me tako sretnom i ispunjenom', rekla je pjevačica.

Indira ne skriva koliko uživa u pažnji i ljubavi svog muškarca, a njegovu će prosidbu pamtiti do kraja života.

'Izveo je to jako opušteno, a opet jako romantično. Bio je to običan dan bez obaveza, zajedno smo kuhali ručak i u jednom me trenutku zamolio da mu donesem mobitel s noćnog ormarića. Na jastuku sam ugledala prsten u otvorenoj kutijici. Kada sam se vratila u dnevnu sobu, Miro je kleknuo i potpuno me šokirao. Ostalo mi je jedva toliko daha da izustim - da', sretno priča popularna slavonka.

Miroslav je Indiru osvojio početkom prošlog ljeta, a Indira kaže da su presudni bili njegova iskrenost, upornost i energija te da su karakterno jako slični.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook