Božićne želje

'Moji apetiti malo su preveliki'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako je ovo mjesec darivanja, poznati Hrvati su nam otkrili što bi željeli pod jelkom za Božić.

Najpoznatije domaće glazbene zvijezde Severina, Jelena Rozga i Colonia uveličale su veliki božićni party. Uz brojne plesne točke, akrobacije i konobare na štulama ni na trenutak nije bilo dosadno.

Pogledaj i ovo Boris Đurđević, Indira Levak, Tomislav Jelić, 2006. godina Neka druga vremena Neprepoznatljiva Indira u provodu s frajerima od kojih se godinama nije odvajala, a od tada je samo jedna stvar ostala ista!

Tri kraljice estrade na jednom mjestu - Party može početi!

'Ostala sam dan duže u Beogradu jer sam snimala spot za pjesmu Cirkus čija će premijera bit na Badnjak. Prije 15 dana bila sam u Makedoniji i dobila sam nagradu za najslušaniju pjevačicu regije, presretna sam bila. I nagrada koju sam sad dobila u Beogradu prije 2 dana, to mi jako puno znači, pogotovo kad o nagradi odlučuje publika', rekla je Jelena. Publika je, naravno, bila oduševljena i Severinom koja je za ovu zabavu odjenula kreaciju mladog dizajnera Manuela Maligeca.

A što si domaće zvijezde žele Božić? 'Moji apetiti malo su preveliki, evo ja bi jedan ovakav Porche - jesam li neskromna!', poželjela je Indira iz Colonie. 'Ja bi zagrljaj, lijepu riječ, lijepo druženje', poželjela je Jelena.

A kako je bilo na samog zabavi, pogledajte u prilogu inMagazina!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene