Pjevač Marko Kutlić, među ostalim, izazvao je pažnju medija ekspresnim brakom s bivšom suprugom Marijom.

Galerija


Marko Kutlić najpoznatiji je kao bivši pjevač benda "Pravila igre", ali i kao miljenik domaćih dama.

Vezani članci Slika nije dostupna Novi početak nakon dramatičnog odlaska! Poslušajte prvi samostalni singl Marka Kutlića Slika nije dostupna Kutlić progovorio o odlasku iz benda: "Odlučili su me zamijeniti u trenutku moje bolesti!"

Ipak, mladi glazbenik izazvao je pažnju medija ekspresnim brakom s bivšom suprugom Marijom, s kojom se vjenčao u studenom 2016. godine, a rastao nakon svega godinu i pol dana. Par je u međuvremenu dobio i dvoje djece, sinove Petra i Pavla.

"Sve situacije koje su mi se dogodile, i dobre i loše, dogodile su se s razlogom. Važno je znati oprostiti jer je čovjek tada sretniji", zaključio je tada glazbenik za Story.hr, a istaknuo je kako se i on i Marija trude biti što bolji roditelji svojim sinovima jer je njihova sreća najvažnija.

A čini se kako je 23-godišnjak ponovno sretan u ljubavi, a njegovo srce osvojila je kolegica Antonela Đinđić s kojom sada objavljuje i fotografije na Instagramu. Novopečeni par najprije se pohvalio zajedničkim doručkom, a onda je Antonela objavila nekoliko fotografija na kojima se nježno grle.

Fotografije su nastale u Malom Lošinju. Također, Marko i Antonela nedavno su izbacili zajeednički singl pod nazivom "U zagrljaju spašeni".

Čini se kako je duo naslov pjesme doslovno shvatio, a po osmijesima na njihovim licima čini se kako je to bio dobar odabir. 

Ignorirala zabranu mladenaca: Nina Badrić objavila fotografiju s raskošnog vjenčanja Tedeschija mlađeg