Marko Kutlić, bivši pjevač benda ''Pravila igre'' i supruga Marija vjenčali su se u studenom 2016. godine, zajedno su dobili dvoje djece, no trenutačno prolaze kroz bračnu krizu.

Galerija


Iako je tek navršio 23 godine, Marko Kutlić, hrvatskoj javnosti najpoznatiji kao bivši član benda ''Pravila igre'', proživio je puno toga. Nakon izlaska iz spomenutog benda gradi solo karijeru, oženio se prije godinu i pol, otac je dvojice sinova, Petra i Pavla, no zadnjih šest mjeseci ne živi sa suprugom Marijom, piše časopis Story.

Vezani članci Pravila Igre Pravila Igre sa svojim novim singlom popularniji čak i od svjetske glazbene zvijezde! Slika nije dostupna Kutlić progovorio o odlasku iz benda: "Odlučili su me zamijeniti u trenutku moje bolesti!"

''Moj je najveći zadatak i cilj biti dobar otac. Kad god ne radim i kad sam kod kuće, posvećen sam djeci koja su mi najveći blagoslov'', rekao je Marko za Story.

Kako je dodao, iako su on i supruga razdvojeni, i dalje su oboje koncentrirani na roditeljske brige te pokušavaju biti što bolji otac i majka jer im je sreća njihove djece najvažnija. Ne zna hoće li prebroditi bračnu krizu, ali nije izgubio vjeru u ljubav.

''Sve situacije koje su mi se dogodile, i dobre i loše, dogodile su se s razlogom. Važno je znati oprostiti jer je čovjek tada sretniji''. zaključio je Marko koji će uskoro svojim fanovima predstaviti novi glazbenik uradak.