Pjesma Zvonimira Lešića "Moj si milijun" rasplesala je ne samo žiri već i publiku showa Supertalent.

Galerija


Zvonimir Lešić prošle je subote u Supertalentu ostvario upečatljiv nastup.

Vezani članci Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Od Supertalenta do Dore: Karijeru su započeli u talent showu, a sad se bore za nastup na Eurosongu! Darija Brnić (Foto: Screenshot) Pogledajte sve nastupe: Bilo je tu malo twerkanja, pjevanja, adrenalina, a imamo i treći zlatni gumb!

Lešić, poznatiji i kao Zvonimir Pjesnik, odlučno je stao pred četveročlani žiri te izveo čak tri pjesme.

Tako je na pozornici Supertalenta prvo izveo pjesmu posvećenu jednoj Juliji, zatim onu zanimljivog naziva "Votka", a onda je krenulo pravo ludilo.

Pjesma "Moj si milijun" rasplesala je ne samo žiri već i publiku, a vjerujemo kako je i publika pred malim ekranima počela tapkati nožicama na vesele taktove.

Iako je čak tri puta dobio po četiri iksa, Maja poslije nije mogla prestati pjevušiti pjesmu, a Bilman mu je poručio kako su riječi pjesme jako cool, no da mora dati nekome drugome da ju pjeva.

Unatoč tome što ga nećemo gledati u polufinalu Supertalenta, Zvonimirov "Milijun" postao je pravi hit na YouTubeu.

Naime, prije emitirane epizode pjesma je imala tristotinjak pregleda, dok ih danas ima više od 35 tisuća.

"Like ko je ovdje poslije Supertalenta", ''Pjesma uopće nije loša'',  ''Možda da ju netko drugi otpjeva bila bi zarazna garant. Živio, Zvonimire!", "Imamo hit", "Care, ovo je dobro, nađi nekoga drugog samo da pjeva i pjesma će biti vrh", samo su neki od komentara ispod snimke.

Time je show Supertalent još jednom dokazao kako je najpopularniji takav format na ovim prostorima.