Pink u društvu supruga Careya Harta odmora na plažama Meksika.

Galerija


Popularna američka pjevačica Pink i njezin suprug, vozač motociklističkih utrka Carey Hart potpuno opušteni uživaju u životu, u meksičkom gradu Tulumu.

Vezani članci Crteži Koristi zanimljivu tehniku kako bi crtežima stvorio čarobne prizore Lais Ribeiro (Foto: Profimedia) Kada ne vlada modnim pistama, ova ljepotica osvaja meksičke plaže u minijaturnom bikiniju

U minijaturnom bikiniju, kratke razbarušene kose i bez trunke šminke na licu, Pink provodi odmor na pješčanoj plaži, a pokazala je i snažno tijelo ukrašeno brojnim tetovažama na koje je ponosna. 

Par je snimljen na plaži,  na zasluženom odmoru i to nakon što je 40-godišnja Pink odradila sjajan nastup na ovogodišnjoj dodjeli Britanskih glazbenih nagrada u Londonu.

Pjevačica je početkom ovog mjeseca dobila svoju zvijezdu na Šetalištu slavnih, što je i proslavila u društvu supruga, kćeri Willow Sage i sina Jamesona Moona.

"Nitko ne zaslužuje više od moje supruge. Nitko ne radi napornije od nje. Ovo je žena koje sama zaradila svoj uspjeh neumornim radom posljednjih 20 godina. Ti si pozitivna osoba u koju se mladi mogu ugledati i zato sam ja tvoj najveći obožavatelj. Ponosan na tebe, jer si lijepa iznutra i izvana", poručio je tom prilikom Carey svojoj voljenoj supruzi.

 

Nekad prelijepa glumica danas jedva može pomaknuti lice koliko se zategnula

Tko je sad ona? Najpoznatiji svjetski preljubnik usred afere viđen s misterioznom brinetom na večeri

Lady Gaga napokon komentirala glasine o vezi s Bradleyjem: Što se događa između njih?