Prebrodili sve probleme

Ona je zaprosila njega, zatim su prekinuli, no uspjeli su spasiti brak i danas su sretniji no ikad

Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Pink i Carey Hart (Foto: AFP) +0 Pink (Foto: Getty) Galerija

Pjevačica Pink svoju je zvijezdu proslavila u društvu najmilijih - supruga Careyja Harta te djece.

Slavna pjevačica Pink napokon je dobila zvijezdu na Šetalištu slavnih.

Pogledaj i ovo Pink (Foto: Profimedia) Bravo za hrabrost! Pjevačica progovorila o najtežem razdoblju u životu i crnim mislima koje su joj prolazile kroz glavu

38-godišnja pjevačica, pravim imenom Alecia Beth Moore, svoju je zvijezdu proslavila u društvu najmilijih - supruga Careyja Harta te kćerkice Willow Sage i sina Jamesona Moona.

Posebno je emotivan bio Carey koji je pjevačici i svijetu poručio sljedeće: "Nitko ne zaslužuje više od moje supruge. Nitko ne radi napornije od nje. Ovo je žena koje sama zaradila svoj uspjeh neumornim radom posljednjih 20 godina. Ti si pozitivna osoba u koju se mladi mogu ugledati i zato sam ja tvoj najveći obožavatelj. Ponosan na tebe, jer si lijepa iznutra i izvana."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carey Hart (@hartluck) on

Iako je par danas sretniji nego ikad, u njihovom odnosu nije sve uvijek bilo med i mlijeko. Podsjetimo, par se upoznao davne 2001. godine na motociklističkim utrkama koje Carey vozi. Par je otad zajedno, a 2003. godine su kratko prekinuli. Ipak, već 2005. godine Pink je asistirala dečku na jednoj utrci, a tada je u jednom trenutku podigla ploču s natpisom "hoćeš li se udati za mene? Ozbiljna sam!"

Carey u početku nije spazio znak te je nastavio utrku, no kada je shvatio što se događa, prekinuo je utrku kako bi joj rekao da pristaje. Vjenčanje je održano na Kostarici početkom siječnja 2006. godine.

Ipak, 2008. godine pjevačica je potvrdila da su se razišli, no tada su krenuli na sastanke bračnom savjetniku kako bi pokušali spasiti brak i uspjeli su. Par je tako proveo odvojeno godinu dana, no shvatili su kako im je bolje kada su zajedno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink) on

Nakon pomirenja obnovili su bračne zavjete. 2011. godine potvrdili su da očekuju prvo dijete, dok je sinčić stigao 2016. godine.

Carey se često pojavljuje i u njezinim spotovima, kao npr. za hitove "True Love", "Just Like Fire" i "Just Give Me A Reason", a unatoč nesuglasicama u prošlosti, par danas slovi za jedan od najstabilnijih.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) +2 Dea Đurđević (Foto: Instagram) Celebrity Uspješno završena operacija: Liječnici spasili ruku teško stradale voditeljice!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Alenka Milano (Foto: Dnevnik.hr) Alenka Milano (Foto: Dnevnik.hr) Alenka Milano (Foto: Dnevnik.hr) Alenka Milano (Foto: Dnevnik.hr) +0 Severina (Foto: Danilo Pavlović) inMagazin Otkrivamo tko je Alenka Milano! Žena od koje se Severina ne odvaja ni na jednom koncertu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) +0 Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty) Celebrity Koji sretnik! 43-godišnja supruga slavnog glumca privlačila poglede u kupaćem kostimu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene