Pierce Brosnan je od 2001. u braku s Keely Shaye, a sad je uhvaćen kako joj je nakon večerekao savršen kavalir otvorio vrata od automobila. Očito je da se i danas vole kao i na početku veze.

Galerija


Odnos miljenika žena Piercea Brosnana (67) i njegove 10 godina mlađe supruge Keely Shaye je vjerojatno jedan od najidealnijih u svijetu poznatih. 

Vezani članci Pierce Brosnan - 1 Ženu mu vrijeđali zbog težine, on im odbrusio i otkrio da mu klecaju koljena kada god ga pogleda Pierce Brosnan Ženama i dalje omiljen: Legendarni šarmer ponosno pokazao mladenačku formu u 68. godini života

Glumac, koji je utjelovio tajnog agenta Jamesa Bonda u četiri filma, viđen je s Keely nakon večere u restoranu u Malibuu. Pierce je bio u ležernom izdanju i nosio je traperice, jaknu, kapu i zaštitnu masku. Njegova supruga je obukla dugu haljinu s leopard uzorkom i kaput. 

Brosnan je pokazao da se prema Keely i nakon 20 godina odnosi kao kavalir i otvorio joj je vrata auta te je ona sjela za volan, a on na suvozačko mjesto. 

Par je u braku od 2001. i Pierce je svojedobno rekao da ga je spasila od depresije nakon tragične smrti njegove prve supruge. Irsko-američki glumac, koji je odavno osvojio srca žena, ali i muškaraca diljem svijeta, iza sebe ima tragični gubitak prve supruge Cassandre Harris.

Njome se oženio 1980., a preminula je 1991. od karcinoma. Koliko je Pierce volio Cassandru, govori i činjenica da je posvojio njezinog sina Christophera (47) i kćer Charlotte, a uskoro su dobili i sina, glumca Seana (36).

No nakon Cassandrine smrti nije bilo kraja njegovim tragedijama. Pierce je ponovno proživio iste teške trenutke sa svojom posvojenom kćeri Charlotte koja je kao i njezina majka imala rak jajnika. Preminula je 2013. u 42. godini života.

Od depresije nakon smrti supruge Brosnana je, kako je jednom sam rekao, spasila upravo Keely. Upoznao ju je 1994. u kafiću u Meksiku i zaljubio se, a često dok govori o njoj naziva ju "svojom djevojkom". Kasnije mu je pomogla da prebrodi i kćerinu smrt te je njihova ljubav s godinama sve jača.

Potpuno se promijenio: Šarmer za kojim žene uzdišu u karanteni je prigrlio prirodan izgled

Napade na Keely zbog težine je nazvao zločestima i često isticao da on kraj sebe ne treba nekog supermodela nego pravu ženu. Snimao je s brojnim ljepoticama, ali nijedna ga nije zanimala osim njegove supruge s kojom ima dva sina.

"Volim njezinu vitalnost, njezinu strast. Kada me Keely pogleda, uvijek me iznova obara s nogu i osjećam klecanje u koljenima", rekao je Brosnan koji svojim šarmom i ljubavlju prema supruzi osvaja simpatije javnosti. 

Inače, glumac je pronašao veselje u slikanju i svoje slike često pokazuje na Instagram profilu. 

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći

Nastavlja se saga zbog objave nefotošopirane fotke, skinula se uživo da bi pokazala kako zapravo izgleda: ''Tražim da je maknu s interneta!''