Photoshop iluzija

Prije i poslije – Ma tko je ta djevojka?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U današnjim reklamama Photoshop je neizbježan, a fotošopira se čak i hrana. A kako obične djevojke postaju lica s naslovnice, pogledajte u videu.

Mediji se danas bave savršenim ljudskim tijelom više nego ikada prije, a čak i najljepši muškarci i žene prolaze kroz korigiranje u Photoshopu – posebno kada je riječ o naslovnicama magazina i u reklamnim kampanjama.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Ljepotica! Sprijeda pristojna, ali kad se okrenula bila je to jedna sasvim druga priča o seksi izboru na koji se odlučila

U videu od 36 sekundi prikazan je cijeli proces od početnog poziranja bez šminke, do cijele transformacije u Photoshopu - djevojka je digitalno izmjenjena do neprepoznatljivosti, pa se pitamo jel to uopće ista manekenka na početku i na kraju videa.

>> Manekenke savršene na fotografijama, prije svega vole biti NESAVRŠENE!

I dok su nedavno američke tinejdžerice prosvjedovale ispred ureda Teen Voguea kako bi trebali prikazivati stvarne djevojke, za isti princip zalaže se Victoria's Secret anđelica koja kaže kako zdrava slika prema svojem tijelu nije nešto što ćemo naučiti iz modnih magazina. I tako sljedeći put kada ćete se krenuti uspoređivati s ljepoticama s naslovnice, ne zaboravite da su i one prošle kroz Photoshop. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene