Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U današnjim reklamama Photoshop je neizbježan, a fotošopira se čak i hrana. A kako obične djevojke postaju lica s naslovnice, pogledajte u videu.


Mediji se danas bave savršenim ljudskim tijelom više nego ikada prije, a čak i najljepši muškarci i žene prolaze kroz korigiranje u Photoshopu – posebno kada je riječ o naslovnicama magazina i u reklamnim kampanjama.

Vezani članci Bella Hadid Pobjegla na egzotični odmor, pa otkrila kakva joj se nezgoda dogodila dok je uživala u mini bikiniju Nezgodan skok Ne zna boli li je više stražnjica ili ponos: Snimka za Instagram završila bolnom nezgodom

U videu od 36 sekundi prikazan je cijeli proces od početnog poziranja bez šminke, do cijele transformacije u Photoshopu - djevojka je digitalno izmjenjena do neprepoznatljivosti, pa se pitamo jel to uopće ista manekenka na početku i na kraju videa.

>> Manekenke savršene na fotografijama, prije svega vole biti NESAVRŠENE!

I dok su nedavno američke tinejdžerice prosvjedovale ispred ureda Teen Voguea kako bi trebali prikazivati stvarne djevojke, za isti princip zalaže se Victoria's Secret anđelica koja kaže kako zdrava slika prema svojem tijelu nije nešto što ćemo naučiti iz modnih magazina. I tako sljedeći put kada ćete se krenuti uspoređivati s ljepoticama s naslovnice, ne zaboravite da su i one prošle kroz Photoshop. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook