Ideali ljepote...

NESAVRŠENE i ponosne - manekenke ne žele Photoshop!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su jedne od najljepših žena na svijetu kao anđelice Victoria's Secreta, no same su priznale kako najviše vole svoje 'mane' po kojima su prepoznatljive.

U modnim magazinima i u reklamama gotovo je nemoguće izbjeći Photoshop. Želi se poslati pozitivna poruka ženama, te se prihvatiti činjenica da su žene različite i svaka posebna na svoj način.

Pogledaj i ovo Gisele Bündchen Svi pričaju o njoj! Tri mjeseca poslije rastave pokazala je gole grudi ispod prozirne haljine i dokazala da izgleda bolje no ikad!

'Ne volim Photoshop. To onda više nisam ja. Imam razmak među zubima, a ponekad mi ga dok obrađuju slike izbrišu. No ja volim svoje zube, znate, to sam ja', poručila je manekenka Angel Lily Adridge za Huffington Post, te ističe kako Photoshop oduzima prirodnu ljepotu žena.

>> Beyonce 'poludjela' jer su Photoshopom smanjili njezine obline!

'Volim osjećaj kad znaš da si različit, da imaš svoje nesavršenosti i da si baš zbog toga jedinstven i lijep', rekla je slavna manekenka Gisele Bundchen.

S njom se slaže i manekenka Erin Heatrherton. 'Takve fotografije ostavljaju gorko-slatki okus, izgledaš bolje, ali to je laž. Na roditeljima je odgovornost da nauče djecu što je realno, a što su tijela iz magazina. To nije pravedna poruka, ali dovoljno smo inteligentni da shvatimo što je stvarno, a što nije', poručila je Erin koja smatra kako manekenke ne prodaju stvarnost već priču.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene