Bez ustručavanja

Otvoreno o tabu-temi: Petra Nižetić otkrila koja je najbolja stvar koju je učinila za brak i majčinstvo

Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) +0 Petra Nižetić (Foto: Instagram) Galerija

Petra Nižetić kao majka jednogodišnjeg dječaka odlučila je progovoriti o svom majčinskom iskustvu i problemu s kojim se susreću mnoge majke tijekom i nakon porođaja.

Splitska voditeljica s američkom adresom Petra Nižetić, koja s malenim sinom Jozom i suprugom Franom Mastelićem živi u San Franciscu, na društvenim je mrežama odlučila progovoriti svom iskustvu trudnoće i porođaja te mentalnim problemima s kojima se poput mnogih novopečenih majka susrela, i to kao tabu-temom.

Pogledaj i ovo Petra Nižetić ''uzbuđeni smo...'' Sestra Luke Nižetića nakon tri godine vratila se na društvene mreže i odmah objavila jednu važnu novost!

Petra je stoga otkrila kako se ona osjećala, sa željom da pomogne onima koji su se našli u istoj ili sličnoj situaciji kao ona.

"Malo prije nego što sam zatrudnjela s Jozom, krenula sam na jedno od najdražih putovanja u životu - higijena mentalnog zdravlja. Sada mogu reći da je to najbolja stvar koju sam napravila za sebe, svoje dijete i svoj brak. I nisam stala. Shvatila sam da je to, baš poput fizičkog zdravlja, (ako ne i više) neprestani rad, ali i neopisiva nagrada. Mislim da nema majke koja nije prošla kroz neki težak period bilo u trudnoći, postpartumu ili kasnije tijekom odgoja; izgubila tlo pod nogama, osjetila anksioznost, napadaje panike, postporođajnu depresiju i slično. Ako se suočavate s teškoćama ili se osjećate nesigurno u ulozi majke, u tome niste same - potražite pomoć! Zapratite @CentarRMZ za ohrabrenje i podršku! Ne ustručavajte se potražiti pomoć, to je najbolje što možemo napraviti sebe, svoje dijete i svoju obitelj", poručila je svojim pratiteljicama Petra.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on

Petra i Frane u braku su od 2016. godine, a maleni je Jozo kao kruna ljubavi stigao na svijet prije godinu dana. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene