Petra Nižetić i Frane Mastelić u braku su od 2016. godine, a sada je stigla kruna ljubavi - sin.

Galerija


Modna blogerica Petra Nižetić i suprug Frane Mastelić po prvi su put postali roditelji.

Vezani članci Severina i Igor Kojić Saga se nastavlja: Centar za socijalnu skrb podignuo kaznenu prijavu protiv Severine? Ana Nikolić Pjevačica drastično smršavjela jer je opet htjela biti najzgodnija na Balkanu, no put je bio trnovit

Mladom paru početkom tjedna na svijet je došlo prvo dijete, a Petra je još ranije otkrila kako čeka sina.

Podsjetimo, Petra i Frane u braku su od 2016. godine, a bračne zavjete izrekli su u Splitu. Upravo se zbog supruga Petra preselila na drugi kraj svijeta, točnije u San Francisco, a sada je stigla i kruna njihove ljubavi.

Sretne vijesti par je skrivao čak pola godine, a Petra je sredinom ožujka po prvi put pokazala trbuščić na Instagramu.

"Buditi se iz ovog sna ne želim nikada. Hvala višim autoritetima na najdivnijem daru. Voljet ćemo te i čuvat mali čovječe Jozo", napisala je pored fotografije sina ponosna mama koja je iznenadila izborom tradicionalnog hrvatskog imena.

"Nekako sam odlučila uživati u svojoj prvoj trudnoći i posvetiti se sebi i svojoj maloj obitelji na drugom kraju svijeta. Tako sam se na neko vrijeme skinula s društvenih mreža, a čitanje portala svela sam na minimum. Zauzvrat čitam knjige koje su godinama kupile prašinu, vezem macramé, prakticiram jogu, fotkam mrtvu prirodu, razgovaram na fiksni telefon i puštam svojoj bebi i sebi klasiku. Manje-više bavim se svim 'dosadnim' stvarima, kako i priliči jednoj trudnici. Drugim riječima zen", još u ožujku je napisala Petra na Instagramu koju sada čeka novi život.

Misterij kraljevske obitelji: Obožavatelji Kate Middleton primijetili su jednu čestu pojavu kod vojvotkinje