Petra Nižetić i Frane Mastelić u braku su od 2016. godine, a sada je stigla kruna ljubavi - sin.

Galerija


Modna blogerica Petra Nižetić i suprug Frane Mastelić po prvi su put postali roditelji.

Vezani članci Petra Nižetić Otvoreno o tabu-temi: Petra Nižetić otkrila koja je najbolja stvar koju je učinila za brak i majčinstvo Danijel Subašić i Antonija Bozzo (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Hrvatskom vrataru i ljubavi njegova života prinova stiže već u svibnju, otkriven i spol djeteta

Mladom paru početkom tjedna na svijet je došlo prvo dijete, a Petra je još ranije otkrila kako čeka sina.

Podsjetimo, Petra i Frane u braku su od 2016. godine, a bračne zavjete izrekli su u Splitu. Upravo se zbog supruga Petra preselila na drugi kraj svijeta, točnije u San Francisco, a sada je stigla i kruna njihove ljubavi.

Sretne vijesti par je skrivao čak pola godine, a Petra je sredinom ožujka po prvi put pokazala trbuščić na Instagramu.

"Buditi se iz ovog sna ne želim nikada. Hvala višim autoritetima na najdivnijem daru. Voljet ćemo te i čuvat mali čovječe Jozo", napisala je pored fotografije sina ponosna mama koja je iznenadila izborom tradicionalnog hrvatskog imena.

"Nekako sam odlučila uživati u svojoj prvoj trudnoći i posvetiti se sebi i svojoj maloj obitelji na drugom kraju svijeta. Tako sam se na neko vrijeme skinula s društvenih mreža, a čitanje portala svela sam na minimum. Zauzvrat čitam knjige koje su godinama kupile prašinu, vezem macramé, prakticiram jogu, fotkam mrtvu prirodu, razgovaram na fiksni telefon i puštam svojoj bebi i sebi klasiku. Manje-više bavim se svim 'dosadnim' stvarima, kako i priliči jednoj trudnici. Drugim riječima zen", još u ožujku je napisala Petra na Instagramu koju sada čeka novi život.

Misterij kraljevske obitelji: Obožavatelji Kate Middleton primijetili su jednu čestu pojavu kod vojvotkinje