Petra Nižetić i Frane Mastelić čekaju drugo dijete, malena kći na svijet bi trebala stići već za mjesec dana.

Galerija


Bivša televizijska voditeljica, a danas producentica, poznata Splićanka Petra Nižetić pred krajem je druge trudnoće i uskoro bi trebala roditi u Hrvatskoj, piše magazin Gloria.

Vezani članci Luka Nižetić Nižetić podijelio preslatku fotografiju koja topi srca, istaknuo koliko je sretan u ovom divnom društvu Petra Nižetić (Foto: Instagram) Velika promjena u životu omiljene Splićanke: Život je promijenila iz korijena, sreću našla u SAD-u

39-godišnja Petra i njezin suprug Frane Mastelić sitno broje do mjeseca travnja, kada bi njihova kći trebala doći na svijet, a sin Jozo dobiti mlađu sestru. Gloria doznaje da se Petra osjeća sjajno i da je odlučila roditi u Hrvatskoj, gdje se s obitelji vratila iz San Francisca, a trenutačno žive u malenom selu Sinjske Brnaze pokraj Sinja.

Petra je i prvu trudnoću dugo tajila, a da će dobiti drugo unuče, svojim se prijateljima pohvalila i njezina majka te potvrdila da je sve spremno za dolazak prinove u obitelj.

Nakon povratka iz Amerike Petra se povukla iz javnog života, više nije aktivna ni na društvenim mrežama i uživa u seoskoj idili.

Petra i Frane u braku su od 2016. godine, a bračne zavjete izrekli su u Splitu. Bivša se voditeljica upravo zbog supruga preselila na drugi kraj svijeta, ali čini se da i za njih vrijedi poznata uzrečica "kod kuće je najljepše".

Harry konačno razgovarao s Williamom i Charlesom, ali možda bolje da nije, detalje je otkrila njegova bliska prijateljica

Nekoć su bili jedan od naših najglamuroznijih parova, no njihova ljubav ostala je u sjeni skandaloznog razvoda